TES ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMADI

TES ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMADI

Türk Eğitim Sen Denizli şubesi, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma gününde tüm şehitlerimiz için pilav hayrı yaptı. Sendika binasının önünde gerçekleştirilen etkinliğe çok sayıda vatandaşımız…

Türk Eğitim Sen Denizli şubesi, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma gününde tüm şehitlerimiz için pilav hayrı yaptı. Sendika binasının önünde gerçekleştirilen etkinliğe çok sayıda vatandaşımız katıldı. Yaklaşık 2 bin kişiye pilav dağıtıldı.

18 Mart Çanakkale zaferinin yıldönümünde Türk Kamu Sen’e bağlı Türk Eğitim Sen 1 nolu şube yönetimi tarafından Sendika binasının önünde Pilav etkinliği yapıldı.
Okunun Kur'an-ı Kerim ve dualarla başlayan hayır etkinliğinde Denizli Türk Eğitim Sen şubesi yönetim kurulu üyeleri başkanlığında Kamu Sen’e bağlı diğer sendikaların üyeleri de hazır bulundular.

Şehitlerimiz için düzenlenen etkinlikte açıklama yapan Emre Erdoğan, Çanakkale ve İstiklal Harbi başta olmak üzere son Afrin şehitlerimizi de rahmet ve minnetle, şükranla yad ettiklerini, acılı ailelerine başsağlığı dilediklerini belirterek “Biz sadece Mehmetçiğimize manevi destek verebiliyoruz. Onlar zaten gerekeni yapıyorlar. Dualarımızla askerlerimizin yanındayız, bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi