Terziler Odasının genç başkanı hızlı başladı

Terziler Odasının genç başkanı hızlı başladı

Terziler, Konfeksiyoncular Tuhafiyeciler ve Giyim Sanatkârları Odası Başkanlığına seçilen Ahmet Can, seçim öncesi odanın ihtiyaçlarını belirledi ve başkanlık koltuğa oturur oturmaz çalışmaya başladı

Odanın eksiklerini ve ihtiyaçlarını bilen ve bunların çözümü için seçim öncesi hazırlıklarını yapan Denizli Terziler, Konfeksiyoncular Tuhafiyeciler ve Giyim Sanatkârları Odası Başkanı Ahmet Can, koltuğa oturur oturmaz sözlerini yerine getirmeye başladı. ilk olarak kurumsal kimlik çalışmasının logo tasarımıyla birlikte www.denizliterzilerodasi.org web sitesini hizmetine sundu. Ardından Teskkart ve Günkart indirim kartlarını üyelerine dağıtmaya başladı. Üyelerin Sürat Kargo ile gönderim ve alım hizmetlerinde yüzde 50 indirim anlaşması imzalandı. Özel Cerrahi hastanesi ve özel Egekent Hastanesi ile indirim protokolleri imzaladı. Sanal pos ödeme sistemini faaliyete geçirerek üyelerin kredi kartıyla taksitli ve komisyonsuz bir şekilde ödeme yapmalarını sağlayan Başkan Ahmet CAN, yapılan hizmetlerin dışında üyelere akaryakıtta, düğün salonlarında ve kurtarıcı hizmetlerinde indirim anlaşmaları yapacaklarını söyledi. Odaya kayıtlı 1850 üyemiz olduğunu ve bunlar arasında Terzi, konfeksiyoncu, tuhafiyeci, yorgancı, kuru temizlemeci, gelinlikçi, halı yıkamacı, tenteci, tekstilci, nakışçı esnafın yer aldığını belirten başkan, onların ihtiyaçlarını seçimden önceki süreçte tek tek not aldıklarını ve bu doğrultuda hareket ettiklerini dile getirdi.

Önümüzdeki süreçte hizmet aşkıyla sürpriz atılımlar gerçekleştireceklerini söyleyen Başkan Can, üyelerine verdiği mesajda ise “Bizi izlemeye devam edin takipte kalın” dedi.