TEKDEN ÖNCE ZAYIFLATTI, SONRA DOYURDU

TEKDEN ÖNCE ZAYIFLATTI, SONRA DOYURDU

“OBEZİTE VE DİYABET CERRAHİSİ” ni uzman ekibiyle Türkiye’de uygulayan sayılı sağlık kuruluşlarından biri olan Tekden Hastanesi, “Geleneksel Obezite Kahvaltısı”nın 3.’sünü gerçekleştirdi.

OBEZİTE CERRAHİSİ MERKEZİ TEKDEN HASTANESİ  HASTALAR İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

20 yılı aşkın süredir Türkiye’nin önemli mega şehirleri İstanbul, Kayseri ve Denizli’de sağlık hizmeti sunan TEKDEN HASTANELERİ gelişen tıp teknolojisi ve tedavilerini vatandaşlara sunmaya devam ediyor.

Son 10 yılda adeta obezite hastalarının umudu olan “OBEZİTE VE DİYABET CERRAHİSİ”  ni uzman ekibiyle Türkiye’de uygulayan sayılı sağlık kuruluşlarından biri olan Tekden Hastanesi, “Geleneksel Obezite Kahvaltısı”nın 3.’sünü gerçekleştirdi.

Hastane Başhekimi Uz.Dr.Yusuf POLAT, Genel Müdür Yardımcısı Cemal IŞIK, Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Aydın KESKİN’in ev sahipliği yaptığı kahvaltıya Denizli, Manisa,Uşak,Isparta ve Muğla’dan Tekden Hastanesi’nde obezite ve diyabet ameliyatı olmuş birçok hasta ve yakınları katıldı.

Fazla kilolarından kurtulup sağlıklı yaşama merhaba diyenlerin bir araya geldiği kahvaltı, Genel Müdür Yardımcısı Cemal IŞIK’ın açılış konuşması ile başladı. Ardından Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Aydın KESKİN, obezite cerrahisinin püf noktalarını paylaştı. Ameliyat sonrası tüm hastaların beslenme programları ile büyük bir titizlikle ilgilenen Beslenme ve Diyet Uzmanı Dyt. Meryem Güç ise, obezite ameliyatında asıl mühim olanın ameliyat sonrası süreç olduğunu söyledi.

Kahvaltının ardından fazla kilolarından kurtulan hastalar yeni görünümleri ile objektiflere poz verdi.