Tekden Hastanesi Geleneği Bozmadı

Tekden Hastanesi Geleneği Bozmadı

Özel Denizli Tekden Hastanesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kahvaltısı’nın bu yıl 6’ncısını gerçekleştirdi

Özel Denizli Tekden Hastanesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kahvaltısı’nın bu yıl 6’ncısını gerçekleştirdi.

Hastanenin kafeteryasında yapılan etkinliğe; Özel Denizli Tekden Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık, Başhekim Opr. Dr. Mehmet Tekin, , annesinin tedavisi için Denizli’de bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ve Denizli’deki basın çalışanlarının temsilcileri katıldı.

Etkinlikte konuşan Özel Denizli Tekden Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlediğimiz kahvaltımıza hoşgeldiniz. İnşallah sağlık sıhhat içerisinde daha nice kahvaltılarda bir araya geliriz. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim” dedi.

“ÖZEL TEKDEN HASTANESİ’YLE YILLARDIR BU ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, şunları aktardı: “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir aradayız. Özel Tekden Hastanesi’yle yıllardır bu etkinliği gerçekleştiriyoruz. Artık geleneksel hale geldi. Her yıl basını bir araya getirdikleri için Özel Tekden Hastanesi yönetimine çok teşekkür ederim. Şimdiye kadar pek çok ortamda basın çalışanlarının sorunlarını dile getirdik. Denizli’deki kamu kurumlarına, özel kuruluşlarına ve kişilere; Denizli basın mensuplarına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.”

“DOKTORLAR İNSANLARIN, GAZETECİLER TOPLUMUN SAĞLIĞIYLA UĞRAŞIYOR”

Etkinliğe katılan basın çalışanlarının gününü kutlayan Başhekim Opr. Dr. Mehmet Tekin, “Bizim mesleğimiz sağlık açısından önemliyse ve insanların sağlıklarıyla uğraşıyorsak, aslında gazeteciler de toplumun sağlığı ile uğraşıyorsunuz. Çünkü sizler, toplumun gören gözü, işiten kulaklarısınız. Biz sizi öyle algılıyor, öyle görüyoruz.

Sizler; doğru işitir, doğru görür, doğru algılar ve ona göre doğru söylerseniz, toplum daha sağlıklı olacaktır. Çünkü toplumda doğruların söylenmesi gerekiyor. Toplumda silik sözler çok dolaşıyor. İstenmeyen hadiseler çok konuşuluyor. Bunları doğru şekilde ortaya koyup, onların içerisinden doğruları seçip, topluma doğru bir şekilde anlatmak, gazetecilerin görevidir. Ben gazeteci ve doktorları ayrı olarak algılamıyorum. Biz insan bedeni için uğraşıyorsak; gazetecilerin toplum sağlığı, toplum bedeni için çalıştığınızı inanıyorum” diye konuştu.



Etkinlikte basın çalışanları için ücretsiz göz muayenesi sözü verildi. Tüm basın çalışanlarının yararlanabileceğini dile getiren Özel Denizli Tekden Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık, “Basınımızın olmazsa olmazlarından gözün iyi görmesi gerekiyor. O yüzden herkese göz muayenesine uygun gördük” dedi.