Tefenlili Referandum Sonuçlarını Değerlendirdi

Tefenlili Referandum Sonuçlarını Değerlendirdi

Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili referandum sonuçlarını değerlendirdi.

Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili referandum sonuçlarını değerlendirerek “Milletimiz, özgür iradesiyle “Evet” diyerek aydınlık geleceğimiz için önemli bir karara imza atmıştır. İnanıyorum ki daha aydınlık yarınlarımız olacak” dedi.

Tefenlili açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

16 Nisan’da millet olarak bir sınavı daha başarı ile atlattık. Demokrasi şöleni havasında geçen seçimden çıkan “Evet” sonucu aydınlık yarınlarımız için güzel bir karardır. Artık önemli bir belirsizliği geride bıraktık. Şunu çok iyi bilmek gerekir ki bu referandumun kaybedeni yoktur, kazanını Türkiye’dir. Ülke olarak daha büyük atılımlar gerçekleştirerek daha çok yol kat edeceğiz.

Yeni sistemle hızlı kararlar alarak hızlı yol alacağız. Ekonomi dünyası da önünü daha rahat görebilecek, daha rahat yatırım yapabilecektir. Bizler çok çalışıp, çok üreterek ülkemizin gelişmesinde, kalkınmasında üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz.

Dünyaya demokrasi dersi verdiğimiz referandumdan sonra sandıktan çıkan sonucun tüm ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.”