Tefenlili: Mutluluk ve Gururla Kutluyoruz

Tefenlili: Mutluluk ve Gururla Kutluyoruz

Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili yayımladığı mesajda “Cumhuriyet’in kuruluşunun 94. yılını büyük bir mutluluk ve gururla kutluyoruz” dedi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolasıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili yayımladığı mesajda “Cumhuriyet’in kuruluşunun 94. yılını büyük bir mutluluk ve gururla kutluyoruz” dedi.

 

Bağımsızlığın, demokrasinin temelinin Cumhuriyet olduğunu vurgulayan Başkan Tefenlili, millet olarak Cumhuriyet’e her zaman sahip çıkacağımızı vurguladı. Tefenlili mesajının devamında şu ifadelere yer verdi: “29 Ekim 1923’te Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kurulan Cumhuriyet’in 94. yıl dönümünü büyük bir mutluluk ve gurur içerisinde kutluyoruz. Cumhuriyet’in ne zorluklar içerisinde kurulduğunu, milletimize neler kazandırdığını çok iyi biliyoruz. Bizler, Atalarımızın bıraktığı bu mirasa millet olarak her zaman sahip çıktık. Büyük fedakarlıklarla kurulan Cumhuriyet’i gelecek nesillere bağlılıkla aktaracağız, inanıyorum ki onlar da bu kıymetli mirasa sahip çıkacaklardır. Bu duygu ve düşünceler ile Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyor, Milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı en yürekten dileklerimle kutluyorum.”