T.C CUMHURBAŞKANLIĞI YATIRIM OFİSİ  AYSİAD İLE BULUŞUYOR

T.C CUMHURBAŞKANLIĞI YATIRIM OFİSİ  AYSİAD İLE BULUŞUYOR

T.C CUMHURBAŞKANLIĞI YATIRIM OFİSİ  AYSİAD İLE BULUŞUYOR

AYSİAD Yönetim Kurulu Başkanı   Mahmut CATLIK yapılacak etkinlikle ilgili şu bilgileri verdi :


AYSİAD’ın , çeşitli oda, meslek grupları ve sivil toplum örgütleri ile yapmış olduğu ortak projelerle ilgili çalışmalarının  amaç ve hedeflerini belirlerken seçtiği yöntem ve uygulamaları takdir ile karşılanmaktadır. AYSİAD farkındalık üretmeyi kendisine görev bilmiştir. Bu görüş ve ilkelerimizle aynı kalıp ve tek düzeliğin dışına çıkarak arayışlarını sürdürmektedir. 

İşte bu amaç doğrultusunda ülkemize gelecek olan yatırımcıların endüstriyel gelişimimize katkıda bulunacağı, knov how, teknolojik yenilikler ve dijital dünya gelişimimize sebep olacağına ayrıca inanmaktadır. 

Endüstriyel devrimin ardından dijital devrimde yenilikler ve gelişmeleri her kuşakta olduğu gibi genç kuşaklara da taşımayı görev bilerek üniversite-sanayi iş birliği çerçevesinde GENÇ AYSİAD ile üniversite gençliğinin gelişen dünya ile tanıştırmak adına öncülük yaptığımızın bilinmesini özellikle isteriz.

 GELECEĞİ ŞEKİLLENDİRECEK OLAN TÜM PAYDAŞLARIMIZA HER KONUDA FIRSAT ORTAMI OLUŞTURACAĞIMIZIN  TEMİNATIYIZ.

Her yıl gerçekleştirilen geleneksel AYSİAD istişare toplantısı 02-04 Şubat 2024 tarihlerinde Antalya Kemer’de Fame Residence otelde olacaktır. T.C Cumhurbaşkanlığı yatırım ofisi yetkililerinin katılımlarıyla bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilecektir;

T.C CUMHURBAŞKANLIĞI YATIRIM OFİSİ;


​ Türkiye’nin yatırım ortamı ve fırsatları hakkında genel bilgilendirme ve Türkiye’de ki potansiyel ortaklar ve hizmet sağlayıcılar ile ilgili konular gündemde olmak üzere, Türkiye'nin sunduğu yatırım fırsatlarını küresel iş dünyasına tanıtma ve yatırımcılara Türkiye'ye yapacakları yatırımın her aşamasında destek verme görevini üstlenmiş tek resmi kuruluştur. 


Doğrudan Cumhurbaşkanına bağlı olarak faaliyet gösteren Yatırım Ofisi, Türkiye'nin ekonomik kalkınmasını hızlandıracak yatırımları teşvik etmekle görevlidir. 


Bu amaçla Yatırım Ofisi; teknoloji yoğun, katma değeri yüksek ve istihdam yaratan yatırımları destekleyerek bu yatırımlara ilişkin tüm süreçleri yatırımcı adına takip ederek hızlandırmaktadır.

Dünya genelinde faaliyet gösteren Yatırım Ofisi; ABD, Almanya, Birleşik Arap Emirlikleri, Çin, Fransa, Güney Kore, İngiltere, İspanya, İtalya,​ Japonya, Katar, Malezya, Singapur ve Suudi Arabistan gibi ülkelerde yerleşik yerel danışman ağıyla yatırımcılara hizmet sunmaktadır. Yatırım Ofisi, yatırımcıları tek durak ofis yaklaşımıyla karşılamakta, geniş hizmet yelpazesi ile yatırımcıların Türkiye'deki yatırımlarından en yüksek düzeyde verim sağlamalarını kolaylaştırmaktadır. 

T.C CUMHURBAŞKANLIĞI YATIRIM OFİSİ HİZMETLERİ 


Yatırımcılarla yapılan görüşmelerde gizlilik esasını en önemli ilkelerinden biri olarak belirleyen Yatırım ofisi, bir kamu kurum olmakla beraber yatırımcılara özel sektör yaklaşımı ile aşağıda belirtilen hizmetleri sunmaktadır:


İhtiyaca Uygun Danışmanlık,Paydaşlara Koordinasyon,Yatırım Destek Hizmetleri,Arazi Bulma Desteği,Yatırım Heyeti Ziyaretleri,Proje Lansmanları, Ortak Bulma Desteği,Yatırım Sonrası Hizmetler


Ülkemizde örnek il olma gururunu taşıyan ve birçok konuda öncülük eden sektörlerimizin, gelişerek ve planlı büyüyerek ülke ekonomisine katkıda bulunmak adına; planlama, örgütlenme, yapılanma ve markalaşma için global bakış açısını hedefine koyan AYSİAD’ımıza katkıda bulunan T.C. Cumhurbaşkanlığı yetkililerine teşekkür ederim. Denizli’mize hayırlı olsun.