Taşdelen, ‘Buldan, için yapacak çok işimiz var’

Taşdelen, ‘Buldan, için yapacak çok işimiz var’

Denizli’nin Buldan ilçesinde MHP çatısı altında bu güne kadar hizmet eden Hamdi Taşdelen, partisinden belediye başkan aday adayı olduğunu duyurdu.

Denizli’nin Buldan ilçesinde Hamdi Taşdelen, MHP Buldan Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu duyurdu. Geçtiğimiz hafta içinde Ankara genel merkeze giden Hamdi Taşdelen, MHP Buldan Belediye Başkan Aday Adaylığı dilekçesini MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’a teslim etti. Taşdelen, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile de makamında görüştü. MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’la da il binasında görüştükten sonra yerel seçim çalışmalarına başlayan Taşdelen, “Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin hayır duasını alıp, aday adaylığı başvurumu yaptım. Bu güne kadar MHP çatısı altında ilçe teşkilatımızın birçok kademesinde gece gündüz, görev aldım. Çalıştım. MHP Buldan İlçe Belediye Başkan Aday Adaylığım, seçmenimiz ve ilçe sakinlerimiz arasında büyük sevinçle karşılandı. Dokumanın başkenti Buldan’ın mahalle mahalle, sokak sokak bütün sorunlarını biliyorum. Hizmetin en güzelini, hak eden Buldanlı hemşerilerim için gece gündüz çalışıp hizmetkâr olmaya hazırım.  Buldan’ımızı hak ettiği yere getirmek için ayırmadan, ayrıştırmadan sevgi ve saygı içerisinde, halkla iç içe bir şekilde dertlerine deva olmak için. Ben değil Biz anlayışı ile bu yola çıktık. Şeffaf, dürüst, güvenilir ve halkımızı kucaklayan, her türlü sorunlarını rahatça paylaşabildiği belediyecilik anlayışını kendimize temel ilke olarak belirledik. “Buldan ve Buldanlımız her şeyin en iyisine layıktır.” Dedi

Hamdi Taşdelen kimdir?

MHP Buldan İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Hamdi Taşdelen, 06.10.1960 yılında Buldan ilçesinde dünyaya geldi. Buldan’da yaşayan esnaf Hamdi Taşdelen, ilkokul ve ortaokulu da Buldan’da okudu. Ülkü Ocakları ile 1976 yılında tanışan Taşdelen, o tarihten itibaren hem Ülkü Ocakları’na hem Milliyetçi Hareket Partisine gönül verdi. Taşdelen, 2000-2009 yılları arasında MHP Buldan İlçe Başkanı olarak görev yaptı. 2017 tarihinde Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin talimatıyla tekrar ilçe başkanlığı görevine getirilen Hamdi Taşdelen,  İlçe Başkanlığı yaptığı 2017-2019 tarihleri milletvekilliği genel seçiminde partisinin oyunu yüzde 10’un üzerine çıkarmayı başardı. 2019 yerel seçiminde Milliyetçi Hareket Partisine Buldan belediyesini de kazandırdı. Taşdelen, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden MHP Buldan meclis üyesi olarak görevine devam ediyor. Taşdelen, aynı zamanda aktif şekilde Denizli Büyükşehir belediyesi daimi encümen üyesi olarak MHP’yi temsil etmeye devam ediyor. Buldan’da 36 yıldır esnaflık yapan Taşdelen, evli ve 3 çocuk babası.