Taklit Edilemeyen İddialı Projenin Mimarı Berberoğlu

Taklit Edilemeyen İddialı Projenin Mimarı Berberoğlu

Türkay Berberoğlu, aylardır sahada sürdürdüğü seçim çalışmalarında halkın istekleri üzerine hazırladığı projelerinin büyük bölümünün diğer adaylar tarafından kopyalanıp taklit edildiğini söyledi

Denizli’de İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Uzman Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu, aylardır devam ettirdiği seçim çalışmaları ışığında ilçe sakinlerinin beklentileri doğrultusunda hazırladığı projelerinin, diğer adaylar tarafından kopyalanıp taklit edildiğini söyledi.

Ekibiyle birlikte ve uzun çalışmalardan sonra  hazırlanan ayağı yere basan projelerin ilçe sakinleri tarafından da çok beğenildiğini ve büyük destek gördüğünü anlatan Berberoğlu, başkan seçilmesi halinde en ulaşılabilir belediye başkanı olacağıyla ilgili projesinin şimdiye kadar kopyalanıp, taklit edilemediğini söyledi.

Mahalleler Tek Tek Gezildi

Aylardır seçim çalışması için bazı mahalleleri üç, bazı mahalleleri de dört kez ziyaret ettiğini, mahalle sakinlerinin büyük desteğini kazandığını anlatan Berberoğlu, ‘Aylardır yürüttüğüm seçim çalışmalarım kapsamında ilçe sakinlerimizin istekleri ve beklentilerini dinledim. Ekibimle yaptığım çalışmalardan sonra Türkiye’deki 26 ilden daha büyük 61 mahallenin bağlı olduğu Pamukkale ilçesinde ayağı yere basan ilçe sakinlerimizin cepleri, tencerelerini, mutluluklarını, huzurlarını ve güvenliklerini sağlayacak projelerimi hazırladım, anlatmaya başladım.

Projelerim ilçe sakinlerimiz tarafından büyük ilgi ve destek gördü. Durum böyle olunca da projelerimin büyük bölümü kopyalanıp taklit edildi. Ama bir projem hariç’ dedi.

Kopyalanamayan İddialı Proje

31 Mart günü halkın kullanacağı oylarla belediye başkanı seçilmesi halinde 1 Nisan günü ilçenin güne çok farklı başlayacağını ifade eden Berberoğlu, nisan ayında iki bayramı birlikte kutlayacaklarını söyledi. Seçim çalışması için gittiği mahallelerde en kolay ulaşılabilir başkan olacağının ispatı üzerinde telefon numarasının yazılı olduğu binlerce kartvizitini bizzat kendisinin dağıttığını, bu iddialı projesinin hala kendisinde olduğunu taklit edilemediğine dikkat çeken Berberoğlu, ‘Ulaşılabilir başkan projem öyle büyük, öyle önemli bir proje ki, yıllardır kullandığım telefon numaralarımı, rehberimde kayıtlı binlerce numaranın olduğu telefon numaralarımı kartvizite ve dağıttığımız tüm broşürlere bastırdım. Aylardır da bu binlerce kartviziti ve broşürleri seçmenimize dağıttım.

Bu Numaralarım Kesinlikle Değişmeyecek

Daha şimdiden binlerce seçmeniz o kartvizitlerdeki numaralardan bana ulaşıp, iftar yemeklerine, kendilerinin organize ettiği büyük mahalle toplantılarına davet ediyorlar. Bu telefon numaraları kesinlikle değişmeyecek, telefonlar hiçbir zaman kapalı olmayacak.

Sadece bu da değil, başkan seçilirsem odamda kapıda olmayacak. İlçe sakinlerimizle aramızda hiçbir engel olmayacak. Vatandaşın işi bitmeden belediye de mesai bitmeyecek. Türkay Berberoğlu sözü. Bu projelerim hala bende taklit eden kopyalayan olmadı.” Dedi.