TABEA YENİŞEHİR DUALARLA AÇILDI

TABEA YENİŞEHİR DUALARLA AÇILDI

Mehmet Uğur Tatar :Denizli en iyisine layıktır dedik, Tabea’mızı yenilenmiş olarak Yenişehir Yürüyüş ve Koşuyolu üzerinde hizmetinize sunuyoruz

Denizli’li iş insanı Mehmet Uğur Tatar, TABEA’nın 2. Şubesininin açılışını  Yenişehir Koşuyolunda kalabalık bir davetli topluluğu önünde gerçekleştirdi.

8 yıl önce TABEA olarak Denizli’de ilk şubesini açan Mehmet Uğur Tatar , 8 yıllık deneyim tecrübesi ile TABEA tatlı çeşitlerini farklı konseptiyle hizmet ağını genişletti.

Yapılan açılışa Denizli Büyükşehir Başkanvekili Ali Değirmenci, Merkezefendi Belediye Başkanı  Şeniz Doğan, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Türkay Gözlükaya , STK Temsilcileri ve kalabalık misafir topluluğu katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Mehmet Uğur Tatar , Denizli her şeyin en iyisini layık. Bizlerde var gücümüzle çalışıp, güzel Denizli’mize layık olduğu güzel işletmeleri kazandırmak için çalışıyoruz. 8 yıl önce açtığımız ilk işletmemizin ardından 2. Şubemizi burada açmak kısmet oldu.  Bundan sonra da daha güzel sürprizlerimiz olacak. Açılışımızın hayırlı olmasını diliyor, katılan tüm dostlarımıza şükranlarımızı sunuyorum dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ali Değirmenci yaptığı konuşmada : TABEA’nın 8 yıl önce ilk şubesinin açılışında bulunup açılışı birlikte yapmıştık, gerek görünüşü gerek iç dizayn olarak mükemmel bir tesis olmuş emeği geçen herkesi tebrik ediyorum , hayırlı olsun dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ; Mehmet Uğur Tatar Bey’e bir şube de Merkezefendi’ye aç , neden bizim bölgemizde yok diye sitem ediyordum, şimdi burada da bir şube açtığı için çok sevindim, çok güzel bir tesis olmuş TABEA’nın tadını zaten biliyoruz yıllardan beri alıp beğeni ile tüketiyoruz. Bu tesisimizin Merkezefendi’mize hayırlı  olmasını diliyorum dedi.

Konuşmalardan sonra dualarla işletmenin açılışı gerçekleştirildi. Tatar ailesi kurdela kesiminden sonra konuklara işletmeyi gezdirdiler ve TABEA lezzetlerini ikram ettiler.