“SORUNLAR DAĞ GİBİ, ÇÖZÜMÜ İSE BİZDE”

“SORUNLAR DAĞ GİBİ, ÇÖZÜMÜ İSE BİZDE”

Deliktaşlıları dinleyen İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu:, mahalle sakinlerini dinledi, sorunlarını not etti

İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, ilçenin her mahallesinde sorunların dağ gibi büyüdüğünü, çözümü ise 31 Mart’ta göreve gelmeleriyle birlikte kendilerinin getireceğini belirtti.

İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, ilçenin Deliktaş Mahallesi’ne giderek vatandaşlarla bir araya geldi, esnaf ve ev ziyaretlerinde bulundu.

İYİ Partili Berberoğlu’nun hal hatır, beklentiler ve sorunlarla ilgili sorusuna vatandaşlardan “Seçildikten sonra bizi unuttular. Belediye hizmetleri yetersiz. Temizliğe önem verilmiyor. Çocukların nefes alabileceği oyun parklarında güvenlik sağlanamıyor” cevabı geldi.

Gençler de kendilerinin oturabileceği, sosyal ve kültürel aktivitelere yer verilecek kafe isteğini dile getirdi.

BERBEROĞLU: YOLUN ALT TARAFI-ÜST TARAFI AYRIMINA SON VERECEĞİZ

Pamukkale’de “yolun alt tarafı-üst tarafı” gibi bir ayrıma son vereceklerini, yolun alt tarafı olarak adlandırılan mahallelerin de kendi dönemlerinde eşit hizmetten yararlanacağının sözünü veren Berberoğlu, “Bizde cak’lı, cek’li konuşma yok. Söz veririz, yaparız. Bunun için buraya geldik. Sizlere dinliyoruz, sorunlarınızı ve isteklerinizi öğreniyoruz, söylediklerinizi tek tek not alıyoruz. Mahalleye hangi hizmetlerin gelmesi gerektiğinin, hangi hizmetlerin öncelikli olduğunun planlamasını yapacağız. Hepsini bir bütün olarak ele alacağız” dedi.

Belediyecilik hizmetlerinin verilemediğini vurgulayan Berberoğlu, “Bunu ziyaret ettiğimiz mahallelerde konuştuğumuz vatandaşlar dile getiriyor. Görüyoruz ki Pamukkale’de sorunlar dağ gibi büyümüş ama çözümü de bizde” diye konuştu.