Seyir Tepesi Denizlili vatandaşın gözde yeri oldu

Seyir Tepesi Denizlili vatandaşın gözde yeri oldu

Pamukkale Belediyesi Seyir Tepesi; Şehir Ormanı'nda bulunan Seyir Tepesi, serin havasıyla sıcaklardan kurtulmak isteyen vatandaşların uğrak yeri oldu.

Yurt genelinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle aşırı sıcaklardan bunalan Denizlililer ile şehre gelen turistler ferahlamak ve serinlemek için soluğu Pamukkale Belediyesi Seyir Tepesi Şehir Ormanı’nda alıyor. Pamukkale Belediyesi tarafından hayata geçirilen Seyir Tepesi yepyeni bir çekim merkezi haline geldi. Şehir manzarası ve ferah atmosferiyle Denizli halkının ve şehre gelen yerli-yabancı turistlerin gözde mekânlarından oldu. Seyir salıncağı, zipline kuleleri, dağ kızağı, macera parkuru, çizgi film kahramanlarının temalarından oluşturulan oyun grupları, Şelale Park, Turan Yolu, Sessiz Bahçe, kafeler, kamp ve piknik alanları ile Seyr-et Restoran’ın da bulunduğu Seyir Tepesi, serinlik için deniz, kum, güneş üçlüsünden farklı bir rota arayanların tercihlerinden biri haline geldi.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Seyir Tepesi’nin Türkiye’nin en büyük tematik kent ormanı olduğunu belirterek, “Pamukkale’miz dünyanın en önemli turizm noktalarından biri. Pamukkale Belediyesi olarak da, Pamukkale’mizin sadece beyaz suyuyla ya da kırmızı suyuyla değil farklı alternatiflerle de adını duyurması adına yepyeni projeler üretiyor, her kesime ulaşması için gerekli tüm çalışmaları yapıyoruz. Seyir Tepesi de bu projelerden biri. Şehrimize gelen on binlerce yerli ve yabancı turist, travertenlerin yanı sıra Kocaçukur ve Türkiye'nin en büyük tematik kent ormanı Pamukkale Belediyesi Seyir Tepesi Şehir Ormanı'nı tercih etmeye devam ediyor. Seyir Tepesi, manzarası yanı sıra gençlerimiz için zipline, dağ kızağı ve macera parkuru ve çocuklarımız için de oyun alanları ile her yaştan misafiri ağırlıyor. Denizli’mizin muhteşem manzarasını eşliğinde kafeteryalarımızda çaylarımızı yudumlayabilir, Seyr-Et restoranda da muhteşem lezzetlerin tadına bakabiliriz. Yaz aylarının sıcak günlerinde Pamukkale Belediyesi Seyir Tepesi Şehir Ormanı’mızı tercih eden vatandaşlarımıza teşekkür ederiz” diye konuştu.