SEVİYE'DEN RUSÇA'DA İKİ MADALYA

SEVİYE'DEN RUSÇA'DA İKİ MADALYA

Tüm dünyada online olarak yapılan St. Petersburg'ta Meta Okul'un düzenlediği Rusça olimpiyatlarında Denizli Seviye Okulları öğrencilerinden Tuna GÖZÜKIR birinci , Kıvanç YILDIZ ise ikinci olarak…

Tüm dünyada online olarak yapılan St. Petersburg'ta Meta Okul'un düzenlediği Rusça olimpiyatlarında Denizli Seviye Okulları öğrencilerinden Tuna GÖZÜKIR birinci , Kıvanç YILDIZ ise ikinci olarak büyük bir başarıya imza attı.

Denizli Seviye Okulları Kurucu Müdürü Mahmut Çatlık: Bu başarı Öğrencilerimizin çalışması ve Öğretmenlerimizin onlara yol göstermesi sayesinde gerçekleşen emek birikiminin ödüllendirilmesidir.

Zaten bu çocuklarımızı bizim okulumuzdan mezun olduklarında en az iki yabancı dil konuşabilecek düzeyde olacaktır, ancak bazı öğrencilerimiz sporda, bazıları sanat alanında , bazıları dersler de fazla çalışarak hem kişiliklerini hem de kendilerini geliştiriyorlar, Öğretmenleri onların bu yeteneklerini keşfedip kendilerini geliştirmelerine yardımcı oluyorlar, yol gösteriyorlar.

Bizde idareciler olarak hem Öğretmenlerimize hem de öğrencilerimize en iyi olanakları sunup destekleme alanında çalışıyoruz. Bu kadar başarılı Öğretmen ve Öğrencinin olduğu yerde bu başarılar bizleri daha çok imkan sunma konusunda zorluyor bizlerde idareciler olarak onlara daha çok imkan yaratmak için çok çalışıyoruz.

Tüm dünyadan ortaokul düzeyindeki öğrencilerin katılabildiği,  gramer, kelime eşleştirme ve bulmaca içerikli bu yarışmada dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz dedi.