SEVİYE'DEN EN BÜYÜK ÖĞRENCİ PRODÜKSİYONU ( VİDEO HABER)

SEVİYE'DEN EN BÜYÜK ÖĞRENCİ PRODÜKSİYONU ( VİDEO HABER)

ÖZEL DENİZLİ SEVİYE OKULLARI HATAY 1938 ADLI TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK ÖĞRENCİ PRODÜKSİYONUNU YAPTI VE PAYLAŞTI.

ÖZEL DENİZLİ SEVİYE OKULLARI  HATAY 1938 ADLI TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK ÖĞRENCİ PRODÜKSİYONUNU YAPTI VE PAYLAŞTI. OKUL KURUCU MÜDÜRÜ MAHMUT ÇATLIK ŞU AÇIKLAMAYI YAPTI :

Özel  Denizli Seviye Okulları  , Cumhuriyetine ve Ata’sına sahip çıkmaya devam  ediyor. Amaç   Atatürk’ü ölüme   götüren en  önemli   olaylardan biri  olan   Hatay meselesini anlatmaktı. Özel  Denizli  Seviye  Okulları olarak Türkiye’nin en büyük  öğrenci prodüksiyonunu hayata geçirdik ve Ata’ya duyduğumuz  saygı  ve minnetle bu   diplomatik başarıyı “Hatay 1938” adıyla filme uyarladık.

 Bu gurur  verici   proje tüm   öğrencilerimizden  tam destek aldı. 80 öğrencinin  aktif, kalan   öğrencilerimizin  de duygusal    destek  verdiği    bu film dört farklı     tarihi  mekanda profesyonel bir ekip tarafından çekildi. Kullanılan kıyafetler kurumumuz ve öğrencilerimizin bireysel   çabalarıyla  tedarik  edildi. Hep  birlikte o  günlere   gittik.   Bu duyguyu   paylaştık.

Okul olarak projenin her safhasında  hiçbir  fedakarlıktan çekinmeden  desteğimizi   devam ettirdik.   Büyük   hayal   kurup   birçok    emek vererek   tamamladığımız bu projeyi   sizlerle paylaşmak için 10 Kasım’ı büyük bir heyecanla bekliyoruz.

Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum dedi.