SEVİYE'DEN DAVET VAR

SEVİYE'DEN DAVET VAR

Özel Denizli Seviye Okulları olarak her yıl olduğu gibi tüm öğretmenlerimizle 2017/2018 Eğitim, Öğretim yılına her koşulda hazırlanmanın ve öğrencileriyle buluşacak olmanın heyecanını yaşamaktadırlar

 Ege’nin en büyük eğitim yatırımı olarak Denizlimize   yeni bir soluk    yeni bir heyecan getiren  Özel  Denizli Seviye  Okulları hizmet     verdiği   iki   yıl boyunca   akademik   başarılarının   yanı sıra   yaptığı kültürel ve sporsal aktivitelerle katıldığı yarışmalar ve projelerde aldığı ödüllerle Türkiye gündemine oturmuştur. Özel Denizli Seviye Okullarının bu başarısının mimarı öğretmenleri ve çalışanlarıdır. Okul olarak   biliyoruz ki yetenekli, başarılı, vicdanlı, sevgi dolu, disiplinli öğretmenler hayata   her    açıdan hazır öğrenci yetiştirebilir.

Özel  Denizli    Seviye Okulları    olarak her yıl olduğu gibi tüm  öğretmenlerimizle  2017/2018 Eğitim, Öğretim yılına her    koşulda    hazırlanmanın    ve    öğrencileriyle    buluşacak      olmanın    heyecanını yaşamaktadırlar. Herkesi aydınlatmak isteyen öğretmen, mum gibi erimeye hazır olmalıdır.   Seviye Okulları heyecanını, başarısını, mutluluğunu yaşamak isteyen bu ailenin bir parçası olmak isteyen tüm öğrencilerimizi bekliyoruz.

Seviye Okulları Yönetim Kurulu