SEVİYE'DEN BİR BAŞARI DAHA

SEVİYE'DEN BİR BAŞARI DAHA

DENİZLİ SEVİYE OKULLARI DÜZCE'DE DÜZENLENEN BÖLGE ŞAMPİYONASINDA BÜYÜK BİR BAŞARI GÖSTEREREK DENİZLİ'Yİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA TEMSİL ETME HAKKI KAZANDI

DENİZLİ SEVİYE OKULLARI DÜZCE'DE DÜZENLENEN BÖLGE ŞAMPİYONASINDA BÜYÜK BİR BAŞARI GÖSTEREREK DENİZLİ'Yİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA TEMSİL ETME HAKKI KAZANDI. OKUL KURUCU MÜDÜRÜ ŞABAN VAROL DUYGULARINI ŞU KELİMELERLE PAYLAŞTI.

SEVİYE artık TÜRKİYE kategorisinde.
Okulumuzun halk oyunları ekibinin Bölge şampiyonasında büyük bir başarı elde ederek Türkiye Şampiyonasına katılma hakkını elde etmesi münasebetiyle başta sevgili yol arkadaşım Mahmut Çatlık olmak üzere, kısa bir süre içinde yağmur/çamur, kar/kış demeden inanç ve özveri ile çalışarak bu başarılara imza atmayı başaran öğrencilerimize, her türlü desteğini esirgemeyen değerli velilerimize, öğrencilerimize emek vererek her an yanında olan, rehber Tevfik Soyuçok ve İrem Erdoğan’a, ekibimize destek olmak için yanlarında olan Ayşe Altın öğretmenlerimize, askerimiz, medarı Ozan Ayboğan’a, kadim dostum Bekir PEKSOZ beyefendiye, gönül dolusu şükran ve teşekkürlerimi sunuyorum. DENİZLİ sizinle gurur duyuyor.