SEVİYE’DE 19 MAYIS COŞKUSU YAŞANDI

SEVİYE’DE 19 MAYIS COŞKUSU YAŞANDI

İlimizin başarılı özel okullarından Seviye Okulları bu yılki 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerinin 100. Yılında yine öğrencileri ve öğretmenleri ile birlikte eşsiz…

İlimizin başarılı özel okullarından Seviye Okulları bu yılki 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliklerinin 100. Yılında yine öğrencileri ve öğretmenleri ile birlikte eşsiz bir proğram hazırlayarak velilerle buluştu. 

Denizli Seviye Okulları Mustafa Kemal'in doğum günüm dediği ve her yıl ülkemizde "19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı" olarak kutlanan bu önemli günü muhteşem bir törenle kutladı. Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezi Fatma Yıldız Salonunda yapılan etkinlik yaklaşık 500 izleyici önünde coşkuyla gerçekleşti. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, şiirler,  halk oyunları gösterisi, kurtuluş savaşı günlerini anlatan gölge oyunu ve marşların yer aldığı gösteri ödüllü oyunumuz " Kocasını Pişiren Kadın" ile devam etti. Kapanışta tüm öğrenci ver öğretmenler hep bir ağızdan İzmir Marşı ve Onuncu Yıl Marşı'nı coşkuyla okudu.