SEVİYE OKULLARI TÜRKİYE 5. OLDU

SEVİYE OKULLARI TÜRKİYE 5. OLDU

Denizli Seviye Okulları Marmaris'te düzenlenen Halk Oyunları Türkiye Finalleri'nde 19 katılımcı arasında 5. olarak Denizli'ye bir başarı daha kazandırdı

Denizli Seviye Okulları Marmaris'te düzenlenen Halk Oyunları Türkiye Finalleri'nde Denizli'yi temsil etti.

Denizli Seviye Okulları Marmaris'te düzenlenen Halk Oyunları Türkiye Finalleri'nde 19 katılımcı arasında 5. olarak Denizli'ye bir başarı daha kazandırdı. Eğitimdeki başarısını spor, sanat ve bir çok alanda da sürdüren Denizli Seviye Okulları bir başarıya daha imza atmış oldu.

''Büyük bir başarıya imza attık''

Denizli Seviye Okulları Kurucusu Mahmut Çatlık kazandıkları başarı için;''Marmaris'te yapılan yirmiye yakın farklı ilden temsilcinin olduğu Halk oyunları Türkiye finallerinde mücadele etmenin haklı gururunu Seviye okulları olarak dün yaşadık.iki yıllık bir çalışma ,mücadele,inanç ve sevgiyle geldiğimiz bu noktada 19 ekip arasında Türkiye 5. Olarak büyük bir başarıya imza attığımızı düşünüyorum.Ayrıca bizleri arayarak başarılar dileyen dost ve arkadaşlarımıza,Sosyal medya üzerinden bize mutluluk verici paylaşımlar yapan Denizli Beşiktaşlılar Derneğine öğrencilerim adına çok teşekkür ederim.Bu gururu bize yaşatan başta öğrencilerimiz olmak üzere,çalıştırıcımız Tevfik SOYUÇOK Hocama,emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.''dedi.