SEVİYE EĞİTİMDE

SEVİYE EĞİTİMDE

Özel Denizli Seviye Okulları hizmet verdiği iki yıl boyunca akademik başarılarının yanı sıra yaptığı kültürel ve sporsal aktivitelerle katıldığı yarışmalar ve projelerde aldığı ödüllerle Türkiye…

 ÖZEL DENİZLİ SEVİYE OKULLARI  ÖĞRETMENLERİNİ ANKARA'YA EĞİTİM İÇİN GÖNDERDİ , KONUYLA İLGİLİ ŞU AÇIKLAMA YAPILDI :

Ege’nin en büyük eğitim yatırımı olarak Denizlimize   yeni bir soluk    yeni bir heyecan getiren  Özel  Denizli Seviye  Okulları hizmet     verdiği   iki   yıl boyunca   akademik   başarılarının   yanı sıra   yaptığı kültürel ve sporsal aktivitelerle katıldığı yarışmalar ve projelerde aldığı ödüllerle Türkiye gündemine oturmuştur. Özel Denizli Seviye Okullarının bu başarısının mimarı öğretmenleri ve çalışanlarıdır. Okul olarak   biliyoruz ki yetenekli, başarılı, vicdanlı, sevgi dolu, disiplinli öğretmenler hayata her açıdan hazır öğrenci yetiştirebilir.

 Özel  Denizli    Seviye Okulları    olarak her yıl olduğu gibi tüm    branşlardaki     öğretmenlerimiz Ankara’da ki Seviye Okulları Hizmet İçi  Eğitim kurslarına ve Zümre Çalıştaylarına katılarak 2017/2018 Eğitim, Öğretim       yılına her koşulda    hazırlanmanın    ve    öğrencileriyle    buluşacak      olmanın    heyecanını yaşamaktadırlar. Ayrıca Özel Denizli   Seviye Okulları olarak   Anıtkabir’i ziyaret ederek büyük önder M.Kemal ATATÜRK’ün  “gelecek nesiller sizlerin eseridir” sözüne   istinaden   öğrencilerimizi fikri hür vicdanı hür bireyler olarak yetiştireceğimizin sözünü vermişlerdir.

Herkesi aydınlatmak isteyen öğretmen, mum gibi erimeye hazır olmalıdır.