Servergazi Borsa İstanbul Aşçılıkta Şampiyon

Servergazi Borsa İstanbul Aşçılıkta Şampiyon

Servergazi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğrencileri, 5. Uluslararası Gastro Afyon Aşçılar Şampiyonası’nda 6 ayrı kategorinin 4’ünde altın madalya…

Servergazi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğrencileri,  5. Uluslararası Gastro Afyon Aşçılar Şampiyonası’nda 6 ayrı kategorinin 4’ünde altın madalya ve klasman birinciliği kazandı. Öte yandan Servergazi Borsa İstanbul, yarışan okullar arasındaki toplam puanlamada en iyi okul seçildi ve şampiyonluk kupasını almaya hak kazandı.

Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğrencileri Alanya'da düzenlenen Modern Türk Mutfağı Yemek Yarışmasın'da da 1 Altın, 1 Gümüş ve 1 Kupa kazandılar.

 Servergazi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Okul Müdiresi Aysel Karaca, okullarındaki kaliteli eğitimin meyvelerini her alanda aldıklarını ifade ederek, Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğrenci ve öğretmenlerinin de kendilerini ve Denizli’yi gururlandırdığını söyledi. Karaca; “Emeği geçen öğretmen arkadaşlarıma ve öğrencilerimize çok teşekkür ederim” diye konuştu.