Serinhisarlı Sıla’ya sahip çıktı

Serinhisarlı Sıla’ya sahip çıktı

LGS birincisi Serinhisar Atatürk Ortaokulu öğrencisi Sıla Vural’a DENKİM Kimya Sahibi Kadir Ozansoy, eğitim hayatı boyunca destek vereceğini belirtti.

Başarıların temelinde yatan azim, çalışkanlık üzerine "Yüksek bir tepeye tırmandığında, daha tırmanacak çok tepe olduğunu göreceksin" sözü ile başlayanlar, çıktıkları yolda yalnız kalmadıklarını zamanla öğreniyorlar. 

LGS sınavlarında Türkiye birincisi olarak, Türkiye şampiyonlarının arasına ismini yazdıran Serinhisarlı Ortaokul öğrencisi Sıla Vural’da çok çalışmanın getirdiği başarıyı yakalamak için mücadelesini sürdürürken, bölgenin en büyük yatırımlarından olan DENKİM Kimya A.Ş.nin sahibi Kadir Ozansoy, bu başarılı öğrenciye eğitim hayatı boyunca destek sağlayacağını belirtti.

Serinhisar ilçesi Yatağan Mahallesi yolu üzerinde üretim tesisleri bulunan DENKİM şirketinin sahibi Kadir Ozansoy, basından öğrendiği başarılı öğrenciye destek olmak izin Serinhisar Ortaokul Müdürü Ali Kaygın, Okul Aile Birliği onursal Başkanı Ahmet Tokgöz, Sıla Vural’ın Babası Murat Vural ve başarılı öğrenci ile geçtiğimiz Çarşamba günü okulda buluşarak, tebrik etti, başarılarının devamını diledi.

DENKİM sahibi Ozansoy okuldaki görüşme sırasında “İlçemizden böyle başarılı bir öğrencinin çıkması beni gururlandırdı. Sıla kızımızın LGS sınavlarında böylesine büyük bir başarı elde etmesini basından öğrendim. Onur duydum. Sıla kızımızın bundan sonraki eğitim öğretim yaşamında kendisini maddi ve manevi olarak destekleme kararı aldım. Başarılı çocuklarımıza destek olmalıyız. Her türlü desteği sağlamaya hazırız.” Dedi ve Çeyrek Altın ile ödüllendirdi.  

Okul Aile Birliği Onursal Başkanı Ahmet Tokgözise “İlçemizden böyle başarılı öğrencilerin çıkması hepimiz için onur ve gurur kaynağıdır. Kızımıza her türlü desteği sağlamaya hazırız.” dedi.

Okul Müdürü Ali Kaygın ise, “Bölgemizde başarıları takdir eden, onlara sahip çıkan insanların olması bizi son derece mutlu etti. Bizleri Yalnız Bırakmayan Sayın Kadir Ozansoy beye ve Ahmet Tokgöz beye Öğrencimiz, Ailesi ve Atatürk Ortaokulu Ailesi Olarak Çok Teşekkür Ederiz.” Dedi.