Serinhisarlı öğrenciler Teknofest’i ziyaret etti

Serinhisarlı öğrenciler Teknofest’i ziyaret etti

Serinhisar İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, geçtiğimiz günlerde İzmir’de açılan Teknofest fuarına Serinhisar Belediyesi’nin katkıları ile Müdürleri Ali Kaygın nezaretinde gittiler.

Geçtiğimiz günlerde İzmir’de açılan TEKNOFEST Fuarı, ilimiz Denizli eğitim camiası tarafından da büyük ilgi gördü. Okullar, öğrencilerinin ufkunu açmak ve bilgilendirmek için onları İzmir’e götürerek bilgi ve teknoloji fuarını gezdirdiler.  Ardından rehber öğretmenler nezaretinde izmir’de bir fezi de yaptılar.

Her zaman eğitimin ve öğretimin yanında olan, okullara destek veren Serinhisar Belediyesi’nin katkıları ile İzmir’e TEKNOFEST fuarına gittiklerini belirten Serinhisar İman Hatip Ortaokulu Müdürü Ali Kaygın, Başkan Hüseyin Gemi’ye teşekkür ettiği konuşmasında, “Gençlerin milli teknoloji üretme ve geliştirme konusunda ilgilerinin arttırılması amaçlanarak, ülkemizin teknoloji geliştiren bir topluma dönüşmesini temel hedefi olarak benimseyen Türkiye’nin önemli kurum ve kuruluşları ile birlikte düzenlenen TEKNOFEST’te Serinhisar İmam Hatip Ortaokulu Ailesi Olarak Yerimizi Aldık. İnanıyorum ki Gençler Geleceğe Daha Büyük Umutlarla Bakacaktır. TEKNOFEST İzmir İçin Bizlere Her Türlü Desteği Veren Serinhisar Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Gemi ye, Serinhisar İmam Hatip Ortaokulu Ailesi Olarak Teşekkür Ediyoruz.” Dedi.

Öğrencilerin Teknofest fuarından oldukça etkilendiklerini dile getiren Müdür Kaygın, “Öğrencilerimizin ufkunu açmak, teknolojilerin geliştirilmesinde sağlanan yöntemler başta olmak üzere çeşitli bilimsel konularda bilgilendirilmesi eğitim açısından son derece önemlidir. Serinhisar İmam Hatip Ortaokulu olarak, bizde öğrencilerimizi fuara götürerek, ufkunu açmak istedik. Yararlı bir gezi oldu” dedi.

Öte yandan, TEKNOFEST fuarı için İzmir’e gitmişken, öğrencilerine İzmir’de küçük bir gezi turu ile tanıtmak isteyen Müdür Ali Kaygın, “TEKNOFEST için İzmir e Gelmişken Gezmesek Olmazdı. Bu Gezimizde bizlere Rehberlik Eden Öğretmenlerimiz  Ümit GÖKÇETİN e ve Zeynep KOÇ’a, ayrıca Serinhisarın Zeki, Çevik ve Aynı Zamanda Ahlaklı Gençlerine Çok Teşekkür Ediyorum. “ dedi.