SERİNHİSAR’DA “RENKLİ KALEM” ÇIKTI

SERİNHİSAR’DA “RENKLİ KALEM” ÇIKTI

Serinhisar Atatürk ortaokulu öğrencileri tarafından Renkli Kalem ismi ile “eğitim, kiltür ve tarihi dokuyu” anlatan bir dergi çıkarıldı. Okul Müdürü Ali Kaygın, öğrencilerine teşekkür etti.

Eğitim ve öğretimde başarılı çalışmalar yapan okulların, özverili çalışmaları toplum nezdinde kendisini gösteriyor. Spor alanında yaptıkları büyük başarılı çalışmalarından sonra, şimdi de kültür alanında kolları sıvayan Serinhisar Atatürk Öğrencileri, çıkardıkları “Renkli Kalem Dergisi” ile Serinhisar’da ayrıcalıklı olduklarını gösterdiler.  

Renkli Kalem dergilerinin ilk sayısını Serinhisar Kaymakamı Osman Altın’a takdim eden öğrenciler, dergilerinin beğenilmesinden büyük sevinç duydular.

Okul Müdürü Ali Kaygın, “İnandığı şeyleri yapan insanların enerjileri, asla tükenmez. Bugün Atatürk Ortaokulu Olarak Bir Hayalimiz daha gerçek oldu. "RENKLİ KALEM" Dergimizin 1. Sayısını Serinhisar Ofset Sahibi Serkan Beydemir'den teslim alarak Yayın Hayatına Başlamış Bulunmaktadır. Serinhisar İlçemize ve Ülkemize Hayırlı Uğurlu Olsun. İlk Dergimizi İlçe Kaymakamımız Sayın Osman Altın' a Takdim ettik. Emeği Geçen Öğretmenlerime, Öğrencilerime ve Bizlerden Desteğini Esirgemeyen Velililerime Çok Teşekkür Ederim. Serinhisar Atatürk Ortaokulu Ailesinin bir üyesi olmaktan gurur duyuyorum” şeklinde konuştu.