Serinhisar’da MHP  seçim koordinasyon merkezi açılışında büyük ittifak

Serinhisar’da MHP  seçim koordinasyon merkezi açılışında büyük ittifak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Serinhisar Belediye Başkan Adayı Cemal Kobaş, yerel seçim startını verdi.

31 Mart 2024 yerel seçimleri için geri sayım başladı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Serinhisar Belediye Başkan Adayı Cemal Kobaş, yerel seçim startını verdi. Serinhisar Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını vatandaşların ve Mehteran Takımı marşlarıyla katılımıyla büyük bir coşku içerisinde gerçekleşti.

Serinhisar Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, MHP İl Başkan Vekili Hakan Çetinkaya, Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, MHP Honaz Belediye Başkan Adayı Ali Semerci, BBP Denizli İl Başkanı İsmail Karateke, Serinhisar İlçe Başkanları, sanatçı Mustafa Yıldızdoğan ve çok sayıda vatandaş katıldı. MHP’den aday adayı olan Halil Öztürk de Kobaş’a destek verdi. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Serinhisar Belediye Başkan Adayı Cemal Kobaş açılış konuşmasında;
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Serinhisar Belediye Başkan adayı olarak karşınızdayım ve çıktığım bu yolda Kıymetli dostlarımızla beraber kapı kapı dolaşarak önce gönülleri kazanıp sonra 31 Mart seçimini kazanacağız” dedi.
Hazırladığı tüm projelerine vurgu yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Serinhisar Belediye Başkan Adayı Cemal Kobaş “Projelerimizi çalışarak bitirmek için mücadelemizi vereceğiz, ilçemizin her köşesine dokunacağız. Halkımız bizi tercih ettiğinde kazanan Serinhisar olacaktır. Serinhisar ilçemizin kaybedecek bir beş yılı daha yoktur.
Kobaş, “Biz  kimseyi ötekileştirmeden herkesi kucaklayacağız, bizim kapımız dost kapısı gelene can kurban, birliğimiz beraberliğimiz mücadelemiz Serinhisar için gençliğimizi ve enerjimizi Serinhisar için kullanacağız, yorulmadan durmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz bu duygu ve düşüncelerle 31 Mart Serinhisarlılarla kucaklaşma günü olacaktır” dedi.

SERİNHİSAR’A HİZMET VERMEK İSTİYORUM
Serinhisar halkından yetki isteyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan konuşmasında; “Yetki verirseniz Serinhisar ilçesine hizmet vermek istiyorum. İnşallah Cemal Kobaş başkanımızla el ele vereceğiz ilçemizde çalışmalarımıza devam edeceğiz.
Cumhur ittifakı demek hizmet demek kardeşlik demek, Cumhur ittifakı demek vatan demek bayrağını sahip çıkmak demek, tabi ki birlik demek hep beraber koşmak demek o bu şu demeden hep bir arada bulaşacağız Serinhisar’da hizmet etmeye devam edeceğiz. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı yapmış olmasaydınız biz bu yetkiyi alamazdık, bu eserlerin sahibi sizsiniz biz birlikte başaracağız cumhur ittifakı olarak koşmaya devam edeceğiz” dedi.

SERİNHİSAR BİR TARİH YAZACAK
Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör;  “Serinhisar bir tarih yazacak memleketini milletini bayrağını sevenlerin oluşturduğu cumhur ittifakı ile hep beraber Denizli’miz de başta Serinhisar olmak üzere imza atacağız” dedi.  
Başkan Güngör, “Cumhur ittifakı bizim herhangi bir menfaate dayalı ittifakımız olmamıştır. Serinhisar’da büyüklerimizle birlikte tarihi bir zafer imza atacaktır budan hiç kuşkumuz yoktur. Cumhur ittifakı adayı sayın Cemal Kobaş’la öyle bir ses verin ki kimse sesi çıkmasın. Serinhisarlı kardeşlerimin arakasında duracağınızdan eminim.  Serinhisar Büyükşehir noktasında da bir karar verecek bu güne kadar halkın sevgisini kazanmış güler yüzüyle halkın gönlüne girmiş Büyükşehir Belediye başkanımız ve Serinhisar Belediye Başkanımız Cemal Kobaş’la tarihi bir zafere imza atacağız. Çalışmalarımıza yorulmadan devam edeceğiz birlik ve beraberliği herkesin görmesini sağlayacağız” dedi.