ŞEREF ARPACI'DAN İŞ DÜNYASINA ZİYARET

ŞEREF ARPACI'DAN İŞ DÜNYASINA ZİYARET

CHP Denizli Milletvekili Adayı Şeref Arpacı, seçim çalışmaları kapsamında, Denizli Ticaret Borsası, DENİB, DEGİAD, DESİAD ve BASİAD'a gitti

CHP Denizli Milletvekili Adayı Şeref Arpacı, seçim çalışmaları kapsamında, Denizli Ticaret Borsası, DENİB, DEGİAD, DESİAD ve BASİAD'a gitti. Kendisi de sanayici olan Şeref Arpacı, bugün ülkenin içinde bulunduğu ekonomik dar boğazdan çıkmanın yolunun değişim olduğunu söyledi.

YATIRIMCININ ÖNÜNÜ AÇACAĞIZ

Ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarda, 2021 yılında Denizli'de ihracat rekorları kırıldığını hatırlatan Arpacı, "Siparişleri yetiştirmek icin atölyelerde fazla mesai yapardık. Sonra birden bire, ne olduysa önce Çin ekonomi modeli sonra da yeni Türkiye ekonomi modeli diye bir açıklama yaptılar. Üretim ve istihdamı arttırıp, yeni yatırımların yapılacağını söylüyorlardı. Bugün geldiğimiz noktada, ne üretim ne istihdam ne de ihracat arttı. Denizli'de fabrikalar bazı bölümlerini kapattı. Oysa Denizli'nin ihtiyacı olan yeni yatırımlardır" ifadelerini kullandı.

 BİRLEŞMEYE İHTİYACIMIZ VAR

Türkiye'nin siyasi hırslara kurban edilmemesi gerektiğini de vurgulayan Şeref Arpacı, "İhtiyacımız olan kutuplaşmak değil, birleşmek ve çok çalışmak. Önümüzde yapacağımız çok sayıda proje var" dedi.

SEKTÖREL DESTEKLER ÇOK ÖNEMLİ

Denizli'deki iş dünyasının da beklentilerini bildiğini söyleyen CHP'li Aday Şeref Arpacı, "Denizli'deki iş ve çalışma hayatının içindeyim. Dolayısıyla hem kentimizin hem de sektörlerin ihtiyaçlarını biliyorum.
Ordu'da tekstil sektörüne verilen yatırım teşviklerinin Denizli'ye neden verilmediğini sormamız gerekiyor. Denizli'ye sektörel destek mutlaka verilmeli" dedi.


TBMM'DE DENİZLİ İÇİN ÇALIŞACAĞIM


Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde, iş dünyası ile sürekli istişare ve diyalog halinde olacağını da söyleyen Şeref Arpacı, "Ben iş dünyasından geliyorum. 2 dönem BASİAD Başkanlığını yürüttüm. Kentimizdeki iş insanları ile şimdiye kadar yürüttüğümüz diyaloğu milletvekili olarak da devam ettireceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmamasını istiyorum. Ben TBMM'ye önce Denizli'nin vekili olmaya gidiyorum" dedi.