Şeniz Doğan ve Ekibi "yapmadıkları" ile Anılacaktır

Şeniz Doğan ve Ekibi "yapmadıkları" ile Anılacaktır

Ak Parti Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi ve Ak Parti Gurup Başkan Vekili, Aynı zamanda Merkezefendi Belediyesi Encümen Üyesi Yavuz Aki, “Başkan Şeniz doğan çok şey vaat etti, ama yapmadı” diyor

Ak Parti Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi, Gurup Başkan Vekili ve Merkezefendi Belediyesi Encümen Üyesi Yavuz Aki, Gazetemiz Sahibi Nesrin Altınsır’a verdiği röportajında, Merkezefendi Belediyesi’nin Başkanı Şeniz Doğan ve ekibinin başarısız olduğunu söyledi.

Yavuz Aki üç yıllık çalışmaları değerlendirdiği toplantısında, “Merkezefendi Belediyesi’ni yaptıkları ile değil, neler yapamadığı ile konuşmak lazım. Bu başkan ve ekibi, seçimler öncesinde çok sözler verdiler. Ama vaatlerinin hiç birisini yapamadılar. Bizim dönemimize bakıldığında, belediye yeni kurulmasına rağmen ekipman, personel, teçhizat gibi planlamalar iki yıl içinde oldu. Sonra yatırıma başlandı. Kalan üç yıl içerisinde hiç yoktan yapılan çalışmalar ile yüzde 60 dolaylarında yatırım yapıldı. Bugün Merkezefendide ne varsa, bizim dönemimizde yapıldı.

SEÇİM VAATLERİNİ BİLE YAPMADILAR

Bugün, seçim döneminde her mahalleye kreş yapacağız denilmesine rağmen, iki tane kreş yapıldı. Onların da bir tanesinin arsasını ve yapımını hayırsever insanımız üstlendi. Kalıcı bir eser yok. Üniversite sözü, kapalı spor salonu söz var. Yeni bir belediye binası yapılacaktı. Ama hiçbirisinin başlama tarafı bile yok. Toplanan vergilerin nereye gittiği, harcamaları sorgulamak lazım.

Biz, Ak Parti olarak Merkezefendi’yi Ak Parti Belediyeceliği ile tekrar buluşturmak istiyoruz. İlk seçimlerde geri alacağız. Hizmet ve teknoloji ile buluşturacağız.

MERKEZEFENDİ DEPREME HAZIRLANMALI

Bildiğiniz gibi Denizli deprem bölgesi. Son zamanlarda da artçı depremler olmaya başladı. Merkezefendi Belediyesi doğal afetlere hazırlanmalıdır. Ama bütçede deprem için 100 bin lira, festival için 3 milyon lira ayrıldı. Festivallere karşı değiliz. Ama doğal afet ve depremlere cüzi para ayrılması dikkat çekicidir. Kısaca Şeniz Doğan ve ekibi, halkın gözünde sınıfta kalmıştır.

Ak Parti Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi ve Encümen Üyesi Yavuz Aki, Gazetemizden Nesrin Altınsır'a şunları anlattı;