ŞENİZ DOĞAN MAZBATASINI ALDI

ŞENİZ DOĞAN MAZBATASINI ALDI

Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı seçilen Şeniz Doğan, mazbatasını almak için çok sayıda partiliyle birlikte İl Seçim Müdürlüğü’ne giderek mazbatasını aldı.

Merkezefendi Belediye Başkanı seçilen Millet İttifakı'nın adayı CHP'li Şeniz Doğan, çok sayıda partiliyle İl Seçim Müdürlüğü'ne giderek törenle mazbatasını aldı.

Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı seçilen Şeniz Doğan, mazbatasını almak için çok sayıda partiliyle birlikte İl Seçim Müdürlüğü’ne giderek mazbatasını aldı.

Toplantı salonunda düzenlenen törende Doğan’ı eşi, çocuğu, anne ve babası da yalnız bırakmadı. Başkan Doğan, " Öncelikle Denizlili ve Merkezefendili hemşerilerimize çok teşekkür ederim.  Merkezefendi artık bizlere emanet. Bizler bu ilçeyi bu şehri ortak akılla yönetmek istiyoruz. Projelerimizi artık biran önce hayata geçirmek istiyoruz. Merkezefendi’nin bekleme gibi bir düşüncesi yok.  Ben buradan bana oy veren vermeyen bütün Merkezefendililere çok teşekkür etmek istiyorum. Bu saatten sonra herkesin belediye başkanıyım. Herkesi kucaklayacağım.  En başından bu yana dediğimiz gibi Merkezefendi’de kardeşlik olacak, huzur olacak ve sevgi olacak. Bundan sonra artık Merkezefendi gülümseyecek " diye konuştu.