Selman Yeniçulha, “Merkezefendi için hayallerim var” dedi

Selman Yeniçulha, “Merkezefendi için hayallerim var” dedi

BBP çatısı altında uzun yıllardır hizmet veren Selman Yeniçulha, yerel seçimde partisinden Merkezefendi İlçe Belediye başkan aday adaylığı yarışında ben de varım dedi.  

Denizli’de Büyük Birlik Partisi çatısı altında farklı kademelerde görev yapan Selman Yeniçulha, yerel seçimde partisinden Merkezefendi İlçe Belediye başkan aday adayı olduğunu duyurdu. Selman Yeniçulha, aday adaylığı başvuru dilekçesini parti il binasında ilçe teşkilatı üyeleri ile birlikte BBP İl Başkanı İsmail Karateke’ ye teslim etti. Partide çeşitli görevlerde bulunduktan sonra 2022 yılında yapılan genel kurulda BBP Merkezefendi ilçe başkanı olarak seçildiğini anlatan BBP Merkezefendi İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Selman Yeniçulha, "Rahmetli Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun emanetine Merkezefendi ilçesinde de sahip çıkmak adına bu yola çıktım.” Dedi. Merkezefendi ilçesinde belediyecilik anlamında yapılacak çok işin bulunduğunu belirten Yeniçulha, “Uzun yıllar çeşitli kademelerinde görev yaptığım Büyük Birlik Partisi’nden, doğup büyüdüğüm Merkezefendi ilçesinde belediye başkan aday adayı oldum. Aday adaylığı dilekçemi de parti binamızda il başkanımıza teslim ettim. Bu güne kadar BBP çatısı altında teşkilatımızla birlikte ilçemize çok hizmet ettik. İlçe sakinlerimizin her zaman yanlarında olduk. İlçe başkanlığım süresince birçok başarılı projeye de imza attık. Belediye başkan aday adayı olarak doğup büyüdüğüm ilçeme gece gündüz hizmetkâr olmak içinde belediye başkanlığı görevine talip oldum. Merkezefendi ilçesi için çok büyük hayallerim var. Rahmetli Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun emanetine ömrüm boyunca sahip çıkacağım. Partim uygun görüp beni belediye başkanı adayı olarak göstermesi halinde ilk hedefim, Partimin, ilçe teşkilatımızın ve halkımızın desteğiyle belediye başkanlığını kazanmak ve projelerimin hepsini hayata geçirmek olacaktır. İlçemize, teşkilatımıza ve Cumhur ittifakımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Selman Yeniçulha kimdir?

BBP Merkezefendi İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Selman Yeniçulha, 2015 yılında BBP çatısı altında siyasete başladı. Alperen Ocakları İl Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü. 2021 - 2022 il yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Yeniçulha, ASKON Yönetim Kurulu Üyesi olarak ta çalışmalarına devam ediyor. 2022 Merkezefendi İlçe Başkanı seçilen Selman Yeniçulha, evli 2 çocuk babası