Selçuk Özdağ: Güçlendirilmiş ve iyileştirilmiş bir parlamenter sistemine ihtiyacımız var

Selçuk Özdağ: Güçlendirilmiş ve iyileştirilmiş bir parlamenter sistemine ihtiyacımız var

Gelecek Partisi Genel Başkan yardımcısı Selçuk Özdağ Denizli’de basın toplantısı gerçekleştirdi

Gelecek Partisi Genel Başkan yardımcısı Selçuk Özdağ Denizli’de basın toplantısı gerçekleştirdi. Özdağ yaptığı açıklamada “Güçlendirilmiş ve iyileştirilmiş bir parlamenter sistemine ihtiyacımız var” dedi.
Gelecek Partisi Genel başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ Denizli’ye geldi. İl Binasında basın mensupları ile bir araya gelen Özdağ  özel açıklamalarda bulundu. Özdağ konuşmasında milletinden AK Parti’de görev yaptığı, referandumda ‘evet’ oyu kullandığı için özür diledi. 

“GELECEK PARTİSİ YIKICI DEĞİL YAPICI MUHALEFET OLMAK İSTİYOR”
Özdağ açıklamasında şunları ifade etti. Türkiye’de 71 ilde 500 ilçede örgütlendik kongreleriniz hızla devam ediyor, yakın zamanda diğer illerde de örgütleneceğiz, iyi bir kadromuz var, kendimizden bahsettiriyoruz. Kanal İstanbul’dan, Kovid tahlilinden, hayvan haklarından, otopark kanunundan, engellilerin erişebilirliğine, kadın hakları ve İstanbul sözleşmesine kadar bu kanunları arkadaşlarımız vatandaşları bilgilendirmektedir dedi.
Adaletin ve basın özgürlüğünün olmadığı yerde objektif gazetecilik yapanlara takdir etti. Ankara’da Partimizin kuruluşunda yaptığımızda basın açıklamasında basın yanımızda olmasına rağmen bizimle ilgili10 saniyelik, bir yayın dahi yapmadılar. Ahmet Davutoğlu sıradan biri değildir ama Sayın Davutoğlu'nun kurmuş olduğu partiyi basın mensupları neden duyurmazlar…
KIRILMA NOKTASI
Özdağ sözlerine devam etti, Ben AK Partide üç dönem milletvekilliği ve genel başkan yardımcılığı yaptım o dönem içerisinde yapılanları takdir ediyorum, eksiklerine rağmen o dönem yapılan reformların içerisindeydim. Ne zaman kadar 17- 25 Aralık’ta  o üç bakan yüce Divana gitmedi o zaman kırılma noktası başladı...
Çare, sistemlikte değil,  parlamenter sistemliktedir. Türkiye’de uygulanan parlamenter sistem değildir. Eski Cumhurbaşkanı ve Başbakanlık döneminde parlamenter sistemi de değildi. O sistemde kör topladı. Hükümet sistemleri, parlamenter sistem, Güçlendirilmiş ve iyileştirilmiş bir parlamenter sistemine ihtiyacımız var.
Türkiye de çok güzel buluşlara imza atılacaklarını, uzaya gideceğimizi ve doğal gaz, taş gazı, kaya gazı, petrol bulunduğunu söylüyorlar. Bir gün insan hakları, eylem planı açıklıyorlar, ekonomik reformu, hukuk reformu, 2023 ile ilgili beyanname açıklayacağız diyorlar. AK Partinin ve koalisyon hükümetinin  Türkiye’ye vereceği bir şey kalmamıştır. Biz Türkiye’yi düşünüyoruz özgürce yaşamak istiyoruz bunun için erken seçim istiyoruz. Dedi
Yurt dışında buraya güzel memleketimizde geziyorlar, fakat bizim vatandaşımız Türkiye’yi gezemiyor. Çünkü bizim hayatımız borç ödemekle geçiyor. İki buçuk yıl içerisinde Türkiye uçtu dolar altın arttı Türkiye de alım gücü azaldı. Türkiye artık bu iktidarı taşıyamaz ülkeyi kutuplaştırmaktan vaz geçsinler diye ifade etti.

Gelecek Partisi Denizli İl Başkanı Aykut Yıldırım :Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcımız Sn. Selçuk ÖZDAĞ, ve yardımcısı İl Başkanlığımızı ziyaret ettiler. Ziyarette basın toplantısı ile birlikte genel gündem hakkında konuştu, bizde teşkilat çalışmaları hakkında bilgi verdik. Kendilerine teşekkür ediyoruz.dedi.