Şeker tadında bayram kutlamalıyız

Şeker tadında bayram kutlamalıyız

Memleket Partisi Pamukkale İlçe Başkanı Savaş Akman, Ramazan Bayramı sebebiyle yayınladığı mesajında, şeker tadında bayram diledi. Ancak şimdiki bayramı buruk kutladığımızı dile getirdi. 

Memleket Partisi Pamukkale İlçe Başkanı Savaş Akman “Bu Şeker Bayramı, ulusumuz için tam da bir yol kavşağına, bir dönemece denk geldi. Ülkemiz için önemli günler. Buruk bayram kutluyoruz” dediği açıklamasında, daha sonra ise; “Savaşın pis kokusu duyulurken, ekonomik ve sosyal sorunların baskısı altında, uzun zamandır yüzü gülmeyen bir milletin yazgısının yeniden çizildiği anlar.

Yeni bir iktidar. Yeni bir dönem. Yeni bir zaman dilimi. Çocukların minik avuçları şeker dolu. Arada bir ince parmaklarını tek tek kaldırıp, şekerlerinin orada durup durmadığına bakıyorlar.

Kapıyı çalan yan bloktan çocuklara şeker vermek lazım. İşte seneye de giysin diye üç beden büyük alınmış pantolonu yerlerde sürüklene sürüklene, oğlan pantolonunu çeke çeke gidiyor. Cepleri şeker dolu, iki yanağı da. Ağlayan çocuk olursa, sadece şeker içindir.

Tartışmaların, çatışmaların, didişmelerin, korkuların, evhamın, umudun iç içe girdiği bir zor zaman. Bayramlar sevgi ve barış günleridir. Her şeyi bir yana bırakıp, ülkemiz için, ulusumuz için, o çocuklar için dua edin. Bugün Şeker Bayramı Hepimize kutlu olsun.” Dedi.