Şehitler adına lokma hayrı yapıldı

Şehitler adına lokma hayrı yapıldı

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şubesi, tarafından Cumhuriyetimizin 100 yılında tüm şehitler için lokma hayrı yapıldı.

Denizli’de Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şubesi, tarafından Cumhuriyetimizin 100 yılında tüm şehitler için bin 500 kişilik lokma hayrı yapıldı. Dernek binası önünde düzenlenen lokma hayrına Vali Ömer Faruk Coşkun, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, Pamukkale Kaymakamı Uğur Bulut, İş Kur İl Müdürü Fatih Işık, Denizli Baro Başkanı Adnan Demirdöğer, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Osman Özpek ile şehit aileleri ve gaziler ile davetliler katıldı.

Lokma hayrından önce Cumhuriyetin kuruluşundan bu yana vatan için canını feda eden şehitler ve yaşamını yitiren gaziler için dua edildi. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şube Başkanı Mustafa Işık, “29 Ekim Bayramımızı ve Cumhuriyetimizin ilanın 100. Yılı büyük coşku ve gururla kutladık. Dernek olarak aziz şehitlerimiz için lokma hayrı yaptık. Davetimize katılım yüksek oldu. Herkese çok teşekkür ederim. Aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun. Onları hiçbir zaman unutmayacağız. Gazilerimize de sağlıklı uzun ömür diliyorum.” Dedi