Şehidimiz bugün son yolcuğuna uğurlanacak

Şehidimiz bugün son yolcuğuna uğurlanacak

Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Vali Ali Fuat Atik, Denizli’deki son görev Pençe-Kilit Operasyonunda şehit olan Buldanlı İstihkam Uzman Çavuş Kemal Özek’in ailesini ziyaret etti.

Irak’ın kuzeyinde icra edilen Pençe-Kilit Operasyonu çerçevesinde Tepe bölgesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 26 yaşındaki Buldanlı İstihkam Uzman Çavuş Kemal Özek’in cenaze programı belli oldu. Şehit Özek’in naaşının bugün Buldan ilçesi Alanyazı Meydanında ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası yapılacak askeri tören ile Buldan Beyler Mahalle Mezarlığına defnedileceği açıklandı.

Son mesai gününde gelen şehit haberinin ardından aileyi ziyaret ederek baba Ayhan Özek’e taziyelerini ileten Vali Atik, “Denizli’mizdeki son mesai günümüzde aziz şehidimiz Kemal Özek’in kıymetli ailesine taziyelerimizi ilettik. Yüce Türk milletinin istikbali, birliği ve beraberliği için vatan sağ olsun diyerek en kıymetlilerini ay yıldızlı bayrağımız uğruna feda eden Ayşe Hanım ile Ayhan Beyin söndüremeyeceğimiz yürek yangınlarına bir nebze merhem olmaya çalıştık. Şehidimizin ruhu şâd, mekanı cennet olsun” dedi.(İHA)