Seçmen ve Sandık İttifakında Birleşilmeli

Seçmen ve Sandık İttifakında Birleşilmeli

İlimize gelen Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Levent Kazancıoğlu muhalefet partilerine “Seçim ve Sandık Güvenliği ittifakı önerildi

Denizli’ye ziyarette bulunan Memleket Partisi Teknoloji ve Dijitalleşmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Levent Kazancıoğlu,  Parti Meclisi Üyesi Osman Kurtuluş, Parti Meclisi Üyesi Süleyman Dinçberk  Denizli Gazeteciler Cemiyetinde bir basın toplantısı düzenleyerek, seçimlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundular.

Son zamanlarda bazı hanelerde mükerrer insanların adreslerinin ortaya çıkması gündem olurken, muhalefet partilerinin geçtiğimiz seçimlerde 50 bin kadar seçmen sandıklarının kontrol edilemediğine dair açıklamaları üzerine, siyasi partiler çeşitli çareler ararken, ilimize yaptıkları ziyaret sırasında basın mensupları ile buluşan Memleket Partisi Genel Başkan yardımcısı Mehmet Levent Kazancıoğlu, muhalefet partilerine yaptığı çağrıda, “Seçimlerin şaibesiz bir şekilde yapılabilmesi için seçmen ve sandık ittifakı yapılmalıdır. Sandıklara sahip çıkılması, seçmenlerin huzur içinde sandıklara gidebilmesi için işbirliği yapılması zorunludur. Memleket Partisi olarak bütün siyasi partilerimize önerimiz vardır. Vakit kaybetmeden seçmen ve sandık ittifakı ile seçimlere gidilmesini sağlamak gerekir” dedi.