"SEÇİM SONUÇLARI ÜLKEMİZE, MİLLETİMİZE VE ŞEHRİMİZE HAYIRLI OLSUN"

"SEÇİM SONUÇLARI ÜLKEMİZE, MİLLETİMİZE VE ŞEHRİMİZE HAYIRLI OLSUN"

"SEÇİM SONUÇLARI ÜLKEMİZE, MİLLETİMİZE VE ŞEHRİMİZE HAYIRLI OLSUN"

Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonuçlarının ülkemize, milletimize ve Denizli’ye hayırlı olmasını dileyerek, "İş dünyası olarak önümüzdeki 4 yıllık seçimsiz dönemi ülkemizin üretim, istihdam, ihracatını artıracağı, kalkınma hamlesini ileriye taşıyacağı önemli bir fırsat olarak görüyoruz" dedi.

Denizli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tefenlili, seçilen belediye başkanlarını tebrik ederek görev dönemlerine başarı dileklerini iletti. Tefenlili sözlerini şöyle sürdürdü:

"Başta Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına seçilen Sayın Bülent Nuri Çavuşoğlu olmak üzere, tüm belediye başkanlarımızı tebrik ediyor ve yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. Seçimler artık geride kaldı ve önümüzde 4 yıllık seçimsiz bir dönem var. Bu dönemi iş dünyası olarak önemli bir fırsat görüyoruz. Ekonomide yapılacak çok iş var.Tüm gücümüzle enflasyonla mücadeleye odaklanmalıyız.Ülkemizin üretim gücünün korunması ve firmaların sürdürülebilirliğinin zarar görmemesi için yapısal reformlar konusunda etkin ve kararlı adımlar atılmalıdır. İstihdam politikaları, vergi reformu, şehirlerimizin deprem direncinin artırılması için yoğun şekilde çalışılmalıdır. İş dünyası olarak her zaman olduğu gibi daha fazla üretim, yatırım, istihdam ve ihracat için çalışmaya devam edeceğiz. Toplumun ve reel sektörün beklentilerinin karşılanması için ortak akılla yönetimi de önemsiyoruz" ifadelerini kullandı.