Savaş Akman Kızını Evlendirdi

Savaş Akman Kızını Evlendirdi

Memleket Partisi Pamukkale Kurucu ilçe başkanı Savaş Akman, dün kızını pandemi şartları içerisinde kıyılan nikah töreni ile evlendirdi.  PAÜ Tıp Fakültesi öğrencisi olan Ayşe Su, Beden eğitimi…

CHP bünyesinde yaptığı başarılı çalışmaları ile tanınan ve şu sıralarda Muharrem İnce’nin Memleket  Partisi’nin Pamukkale ilçesi yönetiminin kurucu başkanlığını yapan Savaş Akman, dün Merkezefendi Nikah Salonunda kıyılan sade nikah töreni ile kızı Ayşe Su’yu, Fatma-Behçet Özkılınç ailesinin yakışıklı oğlu beden eğitimi öğretmeni Mehmet ile evlendirdi.

Selda-Savaş Akman çiftinin PAÜ Tıp Fakültesi 3. Sınıf öğrencisi olan kızı Ayşe Su ile; Fatma- Behçet Özkılınç çiftinin Beden eğitimi öğretmeni amatör basketbolcu Mehmet Özkilinç ile kıyılan nikap töreni, pandemi kısıtlamaları çerçevesinde yapıldı. Nikah davetine CHP eski milletvekili Ali Rıza Ertemur, Memleket Partisi il Başkanı Yılmaz İçen, Merkezefendi ilçe Başkanı Erhan Derici, Tavas ilçe Başkanı Osman Uluköy, Çal ilçe Başkanı Osman Zeki Bursalıoğlu,  İl sekreteri Osman Bahadır, Merkezefendi Belediye Meclis üyesi Murat Cimik başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Genç çifte Kulvar Gazetesi olarak ömür boyu mutluluklar dileriz.