SARI, “TOPARLANMA ZAMANI GELDİ”

SARI, “TOPARLANMA ZAMANI GELDİ”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Cafer Sarı, seçimlerin bir dönüm noktası olacağını ve Milliyetçi Hareketin toparlanma zamanının geldiğini belirtti.

Önümüzdeki yerel seçimlerde MHP’den Büyükşehir Belediyesi Başkan Adaylığına başvurusuna yapan Cafer Sarı, Milliyetçi Hareketin toparlanma zamanının geldiğini belirterek, “Türkiye Cumhuriyeti’ne damgasını vuran ve 60 yıldır milliyetçilerin yuvası olan Milliyetçi Hareket Partisi, artık küskünleri, gençleri ve yetişen kadroları ile bir bütünlük içerisinde Denizli’nin geleceğine damgasını vurmalıdır. Türkiye genelinde yetişmiş kadroların çok olduğu partimizde bölük pörçük olmuş kitleler bir araya getirilmelidir,” diyor.

TOPARLANMA ZAMANI GELMİŞTİR

Hayatı boyunca MHP bünyesinde olduğunu, başka hiçbir siyasi partiye gitmediğini belirten Cafer Sarı, “İlimiz Denizli Milliyetçi Hareketin oy potansiyeli olarak güçlü olduğu illerden birisidir. Ne var ki yılların getirdiği olumsuzluklar, Bozkurtların dağılmalarına vesile olmuştur. Bu seçimlerde Ak Saçlılar, Taş Medreseliler başta olmak üzere, bu davanın nüvesini oluşturan insanlar elini taşın altına koymak zorundadır. Yılların getirdiği olumsuzlukları bir kenara bırakarak kenetlenmeliyiz.” Dedi.

MHP TABANI BELEDİYEDE DEĞİŞİM İSTİYOR

Yıllardır Cumhur İttifakı bünyesinde seçimlere giren, Ak Parti’nin iktidarında önemli rol oynadıklarını dile getiren Cafer Sarı, “Taban belediyelerde milliyetçi kadroları görmek istiyor. Değişim istiyor. Yılların getirdiği hasreti dindirmek için aday oldum. Bu vesile ile bütün kesimlerin geçmişteki küskünlükleri bir kenara bırakarak kenetlenmesini arzu ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde olursak değiştiremeyeceğimiz ve başarılı olamayacağımız şey yoktur. Yeterki geçmişte olduğu gibi, bugün de inancımız ve mücadelemiz olsun” şeklinde konuştu.