SARAYKÖY CAZİBE MERKEZİ OLMAYA DEVAM EDİYOR

SARAYKÖY CAZİBE MERKEZİ OLMAYA DEVAM EDİYOR

19 Mayıs Cuma günü başlayacak ve 24 Mayıs Sarayköy’ün Milli Mücadeleye katılışının 98.yıldönümü kutlamaları ile sona erecek olan festivalde Sarayköylüler, heyecan, adrenalin dolu bir hafta geçirirken…

Bu yıl 13.sü düzenlenecek olan Sarayköy Tarım ve Kültür Festivali hazırlıkları tamamlandı.  Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Denizli Pamukkale Doğa ve Off-Road Kulübü (PADOFF) üyelerinin katılımıyla Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Salonu’nda düzenlediği toplantıda festival programını açıkladı.

 19 Mayıs Cuma günü başlayacak ve 24 Mayıs Sarayköy’ün Milli Mücadeleye katılışının 98.yıldönümü kutlamaları ile sona erecek olan festivalde Sarayköylüler, heyecan, adrenalin dolu bir hafta geçirirken müzik ve eğlenceye doyacak.

"SARAYKÖY’ÜN TÜM ZENGİNLİKLERİ ÖN PLANDA OLACAK"
Sarayköy’ün tarımından turizmine,  doğal güzelliğinden kültürel zenginliğine kadar tüm değerlerinin ön plana çıkartıldığı 13.  Tarım ve Kültür Festivali’ne tüm Denizlilileri davet eden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, festivalin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarıyla start alacağını belirtti.

Başkan Özbaş, Üç gün devam eden festival süresince, müzik, eğlence, yarışma ve off-road etkinliklerinin yer alacağı festivale,  adrenalin tutkunlarını Sarayköy’e davet etti.  

40’IN ÜZERİNDE OFF-ROAD’CU KATILACAK

En iyi erik, en güzel buzağı ve en güzel koç yarışmalarıyla heyecanın doruğa ulaşacağı festivalin 3.günü,  21 Mayıs’ta Sığma Ada Yolu Azmak Mevkii’nde düzenlenen olan Off-Road yarışmalarına Türkiye genelinde 40’ın üzerinde off-road’cu katılacak.

DAVETLİLİER ALEYNA TİLKİ VE EMRE AYDIN İLE COŞACAK

Festival süresince, davetliler sevilen sanatçıların vereceği konserlerle coşacak. Festivalin 2. Günü  Eda İpek, 3.günü ise  Aleyna Tilki ile Emre Aydın sahne alacak. 

 SARAYKÖY’ÜN MİLLİ MÜCADELEYE KATILIŞI ETKİNLİKLERLE KUTLANACAK

Sarayköy’ün Milli Mücadele’ye katılışının 98.yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen program 24 Mayıs Çarşamba günü Atatürk Parkı’nda saat 09.00 başlayacak. Program, saat 10.00’da gerçekleştirilecek Milli Mücadale kahramanlarının kabristanları ile şehitlik ziyareti ile sona erecek.