Sanayi Odası'nın konseri bu akşam

Sanayi Odası'nın konseri bu akşam

Denizli Sanayi Odası 50. Yılında Antakya Medeniyetler Korosu, Avrupa Günü Dayanışma Konserleri kapsamında Denizli ile buluşacak. 

Dayanışma Konseri, Denizli Sanayi Odası AB Bilgi Merkezi tarafından AB Türkiye Delegasyonu desteği ile 5 Mayıs 2023 Cuma akşamı 20:00'de PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi ev sahipliğinde gerçekleştirilecektir.

Her yıl farklı temalarla birlik ve iş birliğini teşvik etmek amacıyla kutlanan Avrupa Günü, bu yıl deprem sonrası dayanışmaya vurgu yapıyor. Mozaik kent Hatay'da kurulan ve farklı etnik köken ve inançlara sahip üyelerden oluşan Antakya Medeniyetler Korosu, deprem yaralarının sarılması için sekiz ilde sanatseverler ile buluşacak.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı 2019 yılı Özel Ödülüne sahip ve birçok ödüle layık görülen Medeniyetler Korosu, Barış ve Kardeşlik Ödülünü iki kez almış ve 2012 yılında ise Nobel Barış Ödülüne aday gösterilmiştir.

DSO 50. yılı etkinlikleri ve Avrupa Günü kapsamında gerçekleşecek bu anlamlı buluşmada siz kıymetli basın mensuplarını aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Tarih: 5 Mayıs 2023, Cuma
Saat :  20:00 Kokteyl
            20:30 Konser
Yer: Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi