SALİH KESKİN İLE MHP TABANI HAREKETLENDİ

SALİH KESKİN İLE MHP TABANI HAREKETLENDİ

Milliyetçi Hareket Partisi’nden milletvekili aday adayı olan Salih Keskin, parti tabanında büyük sevinçle karşılandı. Hemen kolları sıvayan Keskin, ilçelere nezaket ziyaretinde bulunuyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli teşkilatlarında büyük hareketlilik başladı. Yıllardır Ülkücü davanın ve partinin sessiz bir neferi olarak çalışma yapan ilimizin genç iş adamlarından Salih Keskin, 28. Dönem milletvekili seçimlerinde MHP’nin vekil aday adaylığına başvurduğu anda sosyal medya adeta yıkılarak, “Hayırlı olsun, yolun yolumuz; Allah bize utandırmasın” paylaşımları ile parti tabanında büyük bir sevinç ve mutluluk yaşanmaya başladı.

Ülkücü iş insanı Salih Keskin aday adaylığı başvurusunu MHP Genel Merkezine yaptı. Bu arada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti. Liderin hayır duasını aldıktan sonra, Genel Başkan yardımcılarını ve Taş medreselileri ziyaret ederek Genel merkez ziyaretini tamamladı. Bugün sabah itibariyle MHP İl başkanlığını  ziyaret eden Salih Keskin, öğleden sonra yollara düşerek partisinin ilçe teşkilatlarına nezaket ziyaretine başladı. 

28. Dönem milletvekili aday adaylığını açıkladıktan sonra, MHP tabanına seslenen Salih Keskin, “Gayemiz mukaddes davamız için sefere, Milliyetçi Ülkücü Hareket için zafere koşma yolunda Cenab-ı Allah’ın rızasını kazanmaktır.” Diyerek başladığı konuşmasında; “Başbuğumuz Alparslan Türkeş beyefendinin izinde, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin emrinde; bir nefer olarak hizmet etmekten onur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi’nin 28. Dönem Milletvekilliği Aday Adaylığı başvurusunu yapmış bulunmaktayım.

“Lider Ülke Türkiye” vizyonunda, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında, “Önce Ülkem ve Milletim Sonra Partim ve Ben” anlayışıyla davamıza hizmet etmek, hemşehrilerimiz ile kucaklaşmak ve dertleşmek için çıkmış olduğum bu kutlu yolda Rabbim bizleri Ülkücü şehitlerimize ve gazilerimize, değerli dava arkadaşlarımıza ve dava büyüklerimize mahçup etmesin.” Şeklinde konuştu.