SALİH KESKİN DOLU DİZGİN

SALİH KESKİN DOLU DİZGİN

MHP Milletvekili Aday adayı Salih Keskin, Teşkilatları gezdi, dava arkadaşlarıyla kucaklaştı, 19 ilçe ziyaretlerini tamamladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili aday adayı Salih Keskin, adaylık başvurusunun ardından ülküdaşları ile kucaklaşmak için çıktığı yolda, dolu dizgin bir çalışma ile 19 ilçede dava arkadaşları ile kucaklaşarak ziyaretlerini tamamladı.

MHP Milletvekili aday adayı Salih Keskin, Sosyal Medya hesabından yaptığı açıklama ile 19 ilçeye yaptığı kucaklaşma ziyaretini geçtiğimiz gün tamamladığını belirterek, dava arkadaşlarına teşekkür etti.

Keskin açıklamasında, “Pamukkale ilçe Başkanımız Sayın Alptuğ Burak Karatepe’yi, Merkezefendi ilçe Başkanımız Sayın Hasan Aybay’ı ve değerli yönetim kurulu üyelerimizi ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. İlgi ve alakaları için çok teşekkür ediyoruz. An itibariyle 19 ilçe yönetimi ziyaretlerimizi tamamlamış bulunmaktayız.

Ziyaretlerimizde gördük ve anladık ki;

Denizli Milliyetçi Hareket Partisi ve kadroları tüm inanmışlığıyla seçimlere mental olarak hazır ve nazırdır. Muhterem Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin emrinde, tüm kadrolarımız aday listelerinin açıklanacağı 9 Nisan gününü iple çekmektedir. 14 Mayıs akşamına kadar dur durak bilmeden çalışarak, ÜÇ HİLALİ DAĞLARA TAŞLARA KAZIYACAĞIZ. Çalmadık kapı, sıkmadık el, dokunmadık gönül, dertleşmedik hemşerimiz bırakmayacağız. Kalpleri İman dolu Ülkü erleri, tüm inanmışlığı ve Dava adamlığı şuuru ile SEFERE çıkacak, davası için ZAFERE ulaşma yolunda hiç bir engel tanımayacaktır.

Rabbim ÜÇ HİLALİMİZİ muzaffer eylesin, Ülküdaşlarımızın ayağına taş değirmesin inşallah. Ay gökte kaldıkça ulu kocaların, ak sakallıların duası üzerimize olsun.

Dönenlerden, kaçanlardan, satanlardan, yılanlardan OLMAYACAĞIZ. Ercesine, mertçesine samimi ve ahlâklı olup dik duracağız. Nereden geldiğimizi unutmayıp vefalı olacağız. Liderimizin ölümüne emrinde olacağız!..” dedi