Şahin Tin, “Mustafa Kemal’i Anmak, Onu Anlamakla Mümkün Olur”

Şahin Tin, “Mustafa Kemal’i Anmak, Onu Anlamakla Mümkün Olur”

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85’inci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Denizli Milletvekili Şahin Tin’in 10 Kasım mesajı; 

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85’inci yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm kahramanlarımız yüreğimizde her daim yaşıyor. Saygı, minnet ve rahmetle yâd ediyoruz. Başta Cumhuriyet olmak üzere emanetleri emin ellerde. Hep birlikte koruyup yaşatma kararlılığındayız. Onu anmak, anlamakla mümkün olur” dedi


AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 85’inci yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.


“Kahramanlarımız Yüreğimizde Yaşıyor”


Milletvekili Şahin Tin; “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 85’inci yıl dönümünde saygıyla yâd ediyoruz. Geçmişten bugüne medeniyet hikâyemize, kutlu yolculuğumuza, ülkemize ve milletimize verdiği hizmetlerle adını tarihe altın harflerle yazdıran başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere tüm kahramanlarımız yüreğimizde her daim yaşayacaktır. Milletimizden aldığı güçle büyük başarılara imza atarak dünya tarihinde saygın bir yer edinen Gazi Mustafa Kemal, yokluk, zorluk ve tüm imkânsızlıklara rağmen vatan mücadelesinde azmini ve inancını hiç kaybetmemiş, Kurtuluş Savaşı’nı zafere ulaştırmıştır. Binlerce yıllık tarihi sürekliliğimiz içinde kurulan son devletimiz Türkiye Cumhuriyeti Devletidir. Onun kurucusu olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve onun bıraktığı mirasa hep birlikte sahip çıkmayı sürdüreceğiz” dedi.  


“Emaneti Emin Ellerde”


Millet olarak tek yumruk halinde bir arada oldukça hiç kimsenin karşılarında durmaya cesaret edemeyeceğini belirten Milletvekili Şahin Tin; “Gazi Mustafa Kemal’i hem anlamalı, hem anlaşılmasını sağlamalı, hem de gelecek kuşaklara anlatmalıyız. İstiklalimiz için istikbal yolunda milletimize rehberlik ederek yaktığı meşaleyi hiç söndürmeden gelecek kuşaklara aktarma konusunda kararlıyız. Emaneti emin ellerde. Şehit kanlarıyla sulanan bu mübarek vatan topraklarını muhafaza ve müdafaa etmek, bağımsızlık sancağımızı, ay yıldızlı al bayrağımızı, şanla, şerefle dalgalandırmak bizim için onurların ve gururların en yücesidir. Anadolu’nun her köşesini sonsuza kadar korumak ve yaşatmak Türk milletinin asli vazifesidir. Geleceğe sağlam adımlarla ilerlememizin yegâne dayanağı geçmişten aldığımız güçtür” dedi.


“Cumhuriyetimize Sahip Çıkıyoruz”


Türkiye’nin büyümesi, kalkınması ve gelişmesi için çalıştıklarını belirten Milletvekili Şahin Tin; “Bir asrı ardında bırakarak yeni bir yüzyılın kapılarını açan ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de ‘en büyük eserim’ diye ifade ettiği Cumhuriyetimize her alanda ortaya koyduğumuz mücadele, yenilikçi güçlü adımlar ve başarılarla sahip çıktık, çıkıyoruz, çıkacağız. Cumhuriyetimizi yüceltme azmimizden, gayret ve mücadelemizden asla taviz vermeyeceğiz. Ülkemizin büyümesi, kalkınması, gelişmesi için her alanda adımlar atmaya ilk günkü aşk ve heyecanımızla mücadele ruhumuzla devam edeceğiz. Ülkemizi hedefleriyle buluşturup dünyada en üst lige taşımak için canla başla çalışmayı sürdüreceğiz. Bu düşüncelerle, ebediyete göç edişinin 85’inci yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatan ve bayrak uğruna canlarından vazgeçen şehitlerimizi, gazilerimizi ve tüm kahramanlarımızı rahmetle ve tazimle yâd ediyoruz” dedi.