SAADET PARTİSİ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

SAADET PARTİSİ İL DİVAN TOPLANTISINI YAPTI

Saadet Partisi Denizli İl Teşkilatı, genişletilmiş EYLÜL Ayı İl Divan toplantısını, il ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra GİK üyesi Mehmet Akif Kocamanoğlu ve Milli Gazete yazarı Şakir…

Saadet Partisi Denizli İl Teşkilatı, genişletilmiş EYLÜL Ayı İl Divan toplantısını, il ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra GİK üyesi Mehmet Akif Kocamanoğlu ve Milli Gazete yazarı Şakir Tarım’ın ve çalışmasını gerçekleştiren mahalle temsilcilerinin katılımıyla SP Denizli İL Başkanlığı binasında gerçekleştirdi. İl Başkanı Ahmet Eryılmaz’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, birim sunumları ve İlçe faaliyet raporlarının alınmasıyla devam etti.

Yerel seçimlerin genel seçim havasında geçeceğini belirten Ahmet Eryılmaz, “Bu seçim her ne kadar mahalli bir seçim olsa da, hükümet bu seçimlere genel seçim havasında girecektir. Bu seçimleri kazanmak istiyorsak kendimizi seçimlere adeta adamamız gerekmektedir” dedi. Seçim öncesinde söylediklerinin iktidar tarafından bir bir uygulanmaya başlandığını ifade eden Eryılmaz, “Seçim öncesinde söylediklerimizin hepsini bir bir yapmaya başladılar. İster ekonomi alanında olsun ister eğitim alanında olsun bizim söylediklerimizi kelimesi kelimesine ifade ediyorlar. İktidarda olanlar bir şeyleri tekrar etmek değil sorunları çözmekle görevliler. Şikâyet etmeye hakları yok, o şikâyetleri çözmek onların görevi. Saadet Partisi olarak biz bu milleti uyandırma mecburiyetindeyiz. Elhamdülillah milletimiz uyanmaya başladı” şeklinde konuştu.

Yoğun katılımla gerçekleşen divan toplantısında,  Seçimlerde kadınların ve gençlerin önemine değinen GİK üyesi M.Akif Kocamanoğlu, “Mümkün olduğunca divan toplantılarımızı tüm teşkilatlarımızın katılımı ile gerçekleştirmeliyiz. Kadınlarımızın, gençlerimizin de aralarında bulunduğu bir divan toplantısı daha verimli olacaktır. Bu seçimlerde Kadın Kolları Başkanlığımıza çok işler düşüyor. Kadın vatandaşlarımızın da oyları bir oydur erkek vatandaşlarımızın da. Ayrıca gençlerimizi motive etmemiz gerekiyor. Gelecekte sizlerin yerine onlar oturacaklar. Geçen seçimlerde sosyal medyadaki çalışmaları ile bizim başarımıza vesile oldular. Onları ihmal etmemeliyiz” diye konuştu.

Hangi şart altında olursa olsun “Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya” sevdasından vaz geçmediklerini dile getiren Şakir Tarım, “İnşallah Saadet Partisi, 2019’da yapılacak yerel seçimler ile Milli Görüş’ün en büyük zaferlerinin, en büyük başarılarının, en büyük hizmetlerinin yaşandığı dönem olacaktır” diye görüş belirtti.