RENKLER ANKARA'DA BULUŞUYOR

RENKLER ANKARA'DA BULUŞUYOR

PEKAY tarafından Ankara’da şehit ve gazi aileleri yararına düzenlenen kermes açıldı.4-5-6-7 Mayıs tarihleri arasında Altındağ İlçesi Altınpark’ta düzenlenen kermeste 81 İl’ den gelen yöresel…

TÜRKİYE’NİN TÜM RENKLERİ,  PEKAY (POLİS EŞLERİ KAYNAŞMA-YARDIMLAŞMA DERNEĞİ) SAYESİNDE ANKARA’DA BULUŞUYOR.

PEKAY tarafından Ankara’da şehit ve gazi aileleri yararına düzenlenen kermes açıldı.4-5-6-7 Mayıs tarihleri arasında Altındağ İlçesi Altınpark’ta düzenlenen kermeste 81 İl’ den gelen yöresel ürünler, el emekleri ve tekstil malzemeleri sergilenmeye başladı.

İlimizden de Emniyet Müdürlüğü koordinesinde; Denizli hayırsever kişilerin, firmaların katkıları ve hamiyetperverlikleri sayesinde hazırlanan güzide tekstil ürünleri Ankara iline gönderildi.

Emniyet Müdürü Sayın Mevlüt DEMİR; kermeste bulunan en güzel ve müstesna ürünlerin Denizli standında olduğunu bu sebeple yoğun ilgi gördüğünü ve ilk günden ürünlerin önemli ölçüde satışının yapıldığını, Denizlinin her zaman olduğu gibi Ankara’ daki kermestede farkını bir kez daha gösterdiğini, kermese gelen ziyaretçilerin Denizli standındaki ürünleri büyük bir beğeni ile izleyip alış-veriş yaptıklarını söyledi. Bu nedenle başta kermese katkı sağlayanlar olmak üzere tüm Denizli’lere bu kadirşinaslıklarından dolayı teşekkür etti.