Rektör Kutluhan’dan Yeni Yıl Mesajı

Rektör Kutluhan’dan Yeni Yıl Mesajı

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, yeni yıl münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, yeni yıl münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Rektör Prof. Dr. Kutluhan mesajında şu ifadelere yer verdi: “Sevgili Öğrenciler, Çok Kıymetli Hocalarım ve Değerli Mesai Arkadaşlarım!

Üniversite-şehir birlikteliğinin en güzel örneklerinden birini sergilediğimiz 2022’de, yapılan anlamlı etkinliklerle 30. yılımızı hep birlikte taçlandırdık. Temelleri sağlam atılan Üniversitemizin eğitimde, araştırmada ve üretimde evrildiğini deneyimlediğimiz bu yılda, sağlık turizmi projelerinden Teknofest başarılarına; tıp, tarım, sanayi ve birçok eğitim alanında yeniliklere imza attık.

Yenilikçi AR-GE ve ürün geliştirmeleriyle öz gelirlerini artırmayı, bunu da bilimsel yatırıma çevirmeyi hedeflediğimiz bu ilim yolunda mühendislik, teknoloji, tekstil gibi önemli ögelerin ülkemiz ekonomisindeki ilerlemelerine katkıda bulunmak için çok çalıştık ve çalışacağız...

Her yeni yıl, içinde birçok umudu barındırır. Bizler bu yılı, edinilen kurumsal ve kentsel deneyimlerle, Denizli’nin hem kültürel hem tarihi hem de ekonomik dokusuna bir motif katabilmenin bitmeyen heyecanı ile tamamlıyor; Cumhuriyetimizin 100. yılını büyük bir onur ve gururla kutlayacağımız 2023’e adım atıyoruz. 

2023’te Cumhuriyetimizin yeni yüzyılı olan Türkiye Yüzyılına emek vermek için durmaksızın çalışmak, artık daha önemli hale gelmiştir. Çünkü takip eden değil takip edilen bir ülke olmaya devam edebilmek bunu gerektirir.

2023’ün hepimiz için umutların gerçeğe dönüştüğü, ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getiren bir yıl olmasını diliyorum. Milli heyecan ve ruh ile daha çok çalışıp; birbirinden önemli işlere imza atacağımız bir yıla girerken yeni yılın, müreffeh bir gelecek yolunda, dostluk ve kardeşlik bağlarımızı daha da güçlendirmesi en büyük ümidimdir. Saygılarımla...”