PTT Genel Müdürü Gülten’den Başkan Zolan’a ziyaret

PTT Genel Müdürü Gülten’den Başkan Zolan’a ziyaret

PTT Genel Müdürü Hakan Gülten, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. 

15 Mayıs Milli Mücadele Günü’nde Denizli’de önemli bir etkinliğe daha ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Zolan, “Her yıl 15 Mayıs’ı anmaya, anlatmaya, geleceğe taşımaya çalışıyoruz” dedi.

Bir dizi program için Denizli’ye gelen PTT Genel Müdürü Hakan Gülten ve beraberindeki heyet Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Başkan Zolan ilk olarak PTT Genel Müdürü Hakan Gülten’e, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'nda sergilenen Yatağan palası, Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınlarından oluşan eserleri ve Denizli Sancağını anlattı. 15 Mayıs 1919’da Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin Denizli Sancağı ile ilk direnişi başlattığından bahseden Başkan Zolan ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, 50. Postacı Yürüyüş Yarışması Türkiye Finali'ne ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. 15 Mayıs’ın Denizli’nin Milli Mücadele Günü olduğunu anlatan Başkan Zolan, “Her yıl 15 Mayıs’ı anmaya, anlatmaya, geleceğe taşımaya çalışıyoruz. Sizlerin de bugün postacı yürüyüşünü yapmanız bizleri mutlu etti” diye konuştu. 

“Yarışmamızın finali bu güzel güne denk geldi”

PTT Genel Müdürü Hakan Gülten ise, PTT’nin 182 yıllık bir kurum olduğunu, postacılık karakteri ile ilgili çeşitli yarışma ve etkinlikler düzenlediklerini ifade etti. Genel Müdür Gülten, “Yarışmamızın finali Milli Mücadele Günü’ne denk gelince güzel oldu. Sizler de sağ olun ev sahipliği yaptınız. İnşallah güzel bir organizasyon olacak” diye konuştu. Ziyaretin ardından Vali Vekili Mehmet Okur, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve PTT Genel Müdürü Hakan Gülten, 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen 50. Postacı Yürüyüş Yarışması Türkiye Finali'nin startını verdi.