Pınarkent Mahallesi Evladı Türkay Berberoğlu'nu Bağrına Bastı

Pınarkent Mahallesi Evladı Türkay Berberoğlu'nu Bağrına Bastı

Seçim programa Pınarkent Mahallesinde devam eden İyi Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu, "Bu topraklar için her daim çalışmaya hazırım" dedi.

İyi Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu, seçim programları kapsamında Pınarkent Mahallesi'ni ziyaret etti. İlk olarak pazar yeri esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Berberoğlu, ardından mahalle merkezindeki esnafları gezerek hayırlı işler temennisinde bulundu.  

Pınarkent Mahallesi'ndeki esnaf ve vatandaşlara projelerinin bazılarını açıklayan Berberoğlu, "Pamukkale ilçemizde organize hayvancılık bölgesi oluşturulacak. Bunun yanında ekonomik olarak zorlanan çiftçi ve üreticilerimize yem ve tohum desteği sağlayacağız. Kekik ve aromatik bitkilerin toplanması ve pazarlanmasında önder olacağız. En önemlisi de çiftçilerimize mazot ve gübre desteği sağlayacağız" dedi.

Kuracakları Pamukkale Kooperatifi aracılığıyla çiftçinin ürünlerinin alıcı ile buluşmasını sağlayacaklarını anlatan Berberoğlu, "Pınarkent ve bölgesine yönelik çok önemli projelerimiz var.

Kadınlarımız ve Gençlerimiz önceliğimiz

Gençlerimiz ve kadınlarımız bu projelerimizden öncelikli olarak yararlanacak. Üreticilerimizi de ön planda tutarak ata tohumu geliştirme ve çoğaltma merkezi kuracağız. Bu bizim için son derece önemli bir projedir.

Bankamatik ve PTT şubesi olmayan mahallelerimize bu anlamda öncelik sağlayacağız. Pınarkent Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlarımıza ilgi alaka ve yaklaşımları için teşekkür ediyorum. Bu topraklar için her daim çalışmaya hazırım" dedi.