Paylaştığı video, sosyal medyada viral oldu

Paylaştığı video, sosyal medyada viral oldu

GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR ABİM

Ekrem Başer’in Basketbol Salonu Projesi için paylaştığı video, sosyal medyada viral oldu!
 “GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR ABİM”

Cumhur İttifakı’nın Adayı Ekrem Başer, 3 bin 500 kişilik Merkezefendi Basketbol Salonu Projesi için eşofmanla sahaya inip 3’lük basket attı. Takipçileriyle paylaşılan o video, sosyal medyada gündem oldu. Genç siyasetçinin attığı 3 sayılık basket kadar, “Bizim kurduğumuz Merkezefendi Basket takımı maçlarını ne yazık ki Pamukkale’de oynuyor” sözleri de sosyal medya kullanıcılarının beğenisini kazandı.

Merkezefendi’de kartların yeniden karılmasına neden olan Cumhur İttifakı’nın flaş adayı Ekrem Başer, günlerdir dev projeleriyle konuşuluyor. Özellikle bir proje var ki, Denizli’de pek çok sporseverin kanayan yarası konumundaki bir soruna merhem olacak nitelikte. Merkezefendi Belediyesi’nin AK Partili Belediye Başkanı Subaşıoğlu döneminde kurulan ve kısa sürede Basketbol 1. Ligi’ne kadar yükselen Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Takımı, kendine ait basketbol salonu olmadığı için maçlarını Pamukkale ilçesinde oynuyor.

BİNLERCE GÖRÜNTÜLENME YÜZLERCE BEĞENİ
Bu duruma dikkat çeken projesi nedeniyle kameralar karşısına geçen Cumhur İttifakı Adayı Ekrem Başer, takipçileriyle paylaştığı video ile sosyal medyada viral oldu. Başer’in instagram, youtube, tiktok, facebook gibi sosyal medya sayfalarındaki o videosu, binlerce izleme aldı ve yüzlerce Denizlili tarafından beğenildi. Paylaşımların altına yapılan yorumlarla da en az proje Ekrem Başer’in videosu kadar dikkat çekiciydi.

ÖNCE BASKETBOL TOPUYLA SONRA SÖZLERİYLE 3’LÜK ATTI!
Yaklaşık 2,5 dakikalık sosyal medya paylaşımı için eşofmanlarını giyip basket sahasına inen Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’in  olay videosu 3 sayılık basket atışı ile başlıyor. Sonra basketbol topuyla kameralara dönen Başer, bir 3 sayılık atışı da konuşmasıyla yapıyor. “Bizim dönemimizde kurulan basketbol takımımız ne yazık ki maçlarını Pamukkale ilçesinde oynamak zorunda kalıyor” diyen Başer, sözlerini “Bu duruma bir son vereceğiz ve ilçemize dünya standartlarında 3.500 kişilik bir kapalı spor salonu kazandıracağız. Yaparsak biz yaparız, yaparsak birlikte yaparız” diye bitirdi.

YORUMLARLA DESTEK VERDİLER!
Paylaşımların altına yapılan birbirinden keyifli yorumlar da dikkat çekici nitelikteydi. Ekrem Başer’in viral videosunun altına vatandaşlar “Gümbür gümbür geliyor abim…”, “Çok rahat, çok profesyonel, Merkezefendi hazır ol!..” ve “Düğün dernek dolaşarak milletin gözünü boyadılar. Bu eserleri yapmak Bi yana bunların hayali bile Bi Ornaz vadisini yapmaya yetmez. Muhammed başkana da hakkını teslim etmek lazım. Daha iyilerini de sizin yapacağınıza hiç kuşkumuz yok Başkanım” gibi yorumlarla Ekrem Başer heyecanına ortak oldu.