PAÜ Yönetimi PADAM’ın İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

PAÜ Yönetimi PADAM’ın İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Pamukkale Üniversitesi Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (PADAM) düzenlediği iftar programında Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan Rektör Yardımcıları ile birlikte yer aldı

Lisans ve lisansüstü eğitim almak için Pamukkale Üniversitesi’ne (PAÜ) gelen uluslararası öğrencilere Türkçe hazırlık eğitimi veren Pamukkale Üniversitesi Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (PADAM) düzenlediği iftar programında Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan Rektör Yardımcıları ile birlikte yer aldı.

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar yemeğinde Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Necip Atar, Prof. Dr. M. Ensar Yeşilyurt, Prof. Dr. Selçuk Yüksel ve aileleri, PADAM Müdürü Doç. Dr. Feyza Tokat, PADAM Yönetimi ile öğrenciler katıldı.

İftar programının açılış konuşmasını yapan PADAM Müdürü Doç. Dr. Feyza Tokat büyük bir deprem felaketi yaşayan ülkemizde Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan'ın önderliğinde yapılan yardım faaliyetlerine gönüllü katılan PADAM öğrencilerine teşekkür etti.

Dünyanın dört bir yanından gelen öğrencilerle yakından ilgilenen Prof. Dr. Ahmet Kutluhan öğrencilerle tanışıp sohbet etti. Öğrencilerin okuduğu Türkçe şiirler davetlilerden büyük beğeni aldı. 

Rektör Kutluhan: “Türkçe öğrenip burada kalsanız da ülkenize de dönseniz dünyanın başka ülkesine de gitseniz artık PAÜ Ailesini temsil ediyor olacaksınız.”

Programda konuşma yapan Prof. Dr. Ahmet Kutluhan “Sizler Pamukkale Üniversitesi ailesinin bir üyesisiniz. Bizim için çok değerlisiniz. Burada okuyup Türkçe öğrenip burada kalsanız da ülkenize de dönseniz dünyanın başka ülkesine de gitseniz artık PAÜ Ailesini temsil ediyor olacaksınız.” şeklinde konuştu. Prof. Dr. Kutluhan, Ramazan ayının kardeşlik, birlik ve beraberlik ayı olduğunu vurgulayarak dünyanın 54 farklı ülkesinden gelen öğrencilerin buluştuğu bu iftar programının bunun en güzel örneği olduğunu belirtti.