PAÜ Hastanesine Poster Ödülü

PAÜ Hastanesine Poster Ödülü

Samsun’da düzenlenen XII. Ulusal Tıp Eğitim Kongresinde  “Tıp ve Eğitim Alanlarının Kesişim Noktasında Bir Klinik Eğitim Modeli : Sanal Staj “ başlıklı çalışması ile  poster bildiri ödülü aldı

PAÜ Hastanesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı, Samsun’da düzenlenen XII. Ulusal Tıp Eğitim Kongresinde  “Tıp ve Eğitim Alanlarının Kesişim Noktasında Bir Klinik Eğitim Modeli : Sanal Staj “ başlıklı çalışması ile  poster bildiri ödülü aldı.

Çalışma Prof. Dr. Göksel Altınışık Ergur, Ayşegül Şükran Öz ve Helin Yılmaz tarafından gerçekleştirildi. PAÜ Hastanesi  Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Göksel Altınışık  Ergur, aldıkları ödül hakkında şu açıklamada bulundu ; altı aydır ülkemizde ve dünyada ilk kez uygulanan sanal tele-tıp stajında ülke çapındaki tıp fakültelerinin öğrencilerine gönüllü olarak eğitim vermektedir. Bu çalışması, Ulusal Tıp Eğitimi Kongresinde portera bildiri olarak sunulmasının ardından poster bildiri ödülüne layık görüldü. Ekibine teşekkürlerini belirten Prof. Dr. Ergur çalışmalara devam edeceklerini bildirdi.

Başhekim Prof. Dr. Selçuk Yüksel ise hastanemiz adına gurur verici, bu emekleri için hocamız Prof. Dr.Göksel Altınışık Ergur'u, ekibini ve öğrencilerini kutluyoruz. Başarılarının devamını dilediklerini söyledi.