PAÜ HASTANESİNDEKİ GELENEKSEL KERMES İLGİ GÖRDÜ

PAÜ HASTANESİNDEKİ GELENEKSEL KERMES İLGİ GÖRDÜ

PAÜ Hastanesi Çocuk Hematoloji Derneği, Çocuk Hematoloji Servisinde yatarak ve ayakta tedavi gören lösemi hastası çocuklar yararına Hematoloji Servisi ile ortaklaşa kermes düzenledi.  

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi çalışanlarının yapmış olduğu gıda, kıyafet ve el sanatlarının satıldığı kermese hastaneye gelen vatandaşlar, hasta/ hasta yakınları ve çalışanlar büyük ilgi gösterdi. Kermesten elde edilen gelir, başta lösemi hastalar olmak üzere sosyoekonomik durumu düşük olan çocuk hastaların ihtiyaçlarını karşılamada kullanılacaktır.  

Çocuk Hematoloji Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Yılmaz Ay çocuk hastalarımızın ilaç, giyecek, oyuncak, kitap gibi ihtiyaçlarının temini için benzer faaliyetlerin tekrarlanacağını dile getirdi. Ayrıca kermeste emeği geçen başta hemşirelerimiz olmak üzere tüm çalışanlarımıza ve maddi yardımda bulunan herkese teşekkür ederek gelenekselleşen kermesin devam edeceğini bildirdi.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, PAÜ Hastaneleri Çocuk Hematoloji Servisinde yatan hastaların yararına hastane personelinin de katkılarıyla Pamukkale Çocuk Hematoloji Derneği tarafından hazırlanan el emeği ürünlerin sergilendiği kermesi ziyaret ederek, standları ziyaret etti ve emeği geçen herkese teşekkür etti.